Брат Пит навлиза смело и самоуверено в битката срещу стареенето.

...
Брат Пит навлиза смело и самоуверено в битката срещу стареенето.
Коментари Харесай

Скъпи, дай ми твоя крем, че моя свърши: Брад Пит пуска козметика, предназначена за жени и за мъже

Брат Пит навлиза самоуверено и самонадеяно в борбата против стареенето. Холивудският ас пуска линия за хубост, която ще се грижи за младоликия тип както на дамите, по този начин и на мъжете.

Става дума за компанията Le Domaine, която артистът основава в съдружество със семейство Перин, производители на вино. От уеб страницата на компанията разпространиха новината, че компанията пуска нова линия, чиято цел е да забави процесите на стареене на кожата. Тя е предопределена за всеки вид кожа без значение от пола.
                             

„ Не желая да тичам от стареенето “, споделя Пит в изявление пред Vogue. „ Това е развой, от който никой не може да се скрие, и бих желал нашата просвета да одобри този факт “, отбелязва той. Независимо от това обаче той е уверен, че има метод да забавим стареенето, просто като се отнасяме към кожата си по по-внимателен и здравословен метод.

Четири са главните продукта, включени в серията грижа за кожата: серум, крем, флуиден крем и почистваща емулсия. Всички те са сложени в устойчива опаковка посредством потребление на рециклируеми стъклени бутилки и бурканчета за многократна приложимост, направени от дъб, изрязан от отстатъците от винените бъчви на лозето, разкрива артистът в изказване във връзка стартирането на новия артикул на пазара. 
                             

„ Говорим за подражаване на органичните цикли на природата, на нейната първична хубост “, прецизира Пит. „ В природата няма разбиране за боклуци. Всяко изхвърлено нещо се трансформира в източник за друго. Това е кръговратът в грижата за кожата на Le Domaine. “

Цените на продуктите на марката варират от 80 до 385 щатски $. Двете наситени съставки, на които продуктите дължат своята уникалност, и които са декларирани за патентоване, са GSM10 и ProGR3. Създадени са в тясно съдействие с Пиер-Луи Тейседр – професор по енология, и Никола Лева – доктор и професор по човешка и здравна генетика.

GSM10 е интензивно съединяване с мощно антиоксидантно деяние, а ProGR3 е козметично интензивно съединяване със способността да забавя резултатите от стареенето на кожата, четем в уеб страницата на марката.

„ От регенеративното лозарство на нашата недокосната земя в Château de Beaucastel пристигна концепцията да се сближим с учените, с цел да разберем какво можем да вършим с цялата органична материя, която към този момент не използваме, откакто гроздето е изстискано “, гласи част от изказването на семейство Перин. „ Идеята се роди с помощта на някои удивителни срещи и осъзнаването, че планът ни може да стигне доста по-далеч с помощта на синергии, които в никакъв случай до момента не са били изследвани в света на хубостта. “
                             

Пред Vogue Брад Пит споделя по какъв начин тъкмо се е появила новата му марка за грижа за кожата. „ През последната година тествахме Le Domaine и останах извънредно сюрпризиран от резултатите – нещо, което за мен се оказа изцяло задоволително, с цел да си дам сметка, че напъните си заслужават. “

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР