Бръсненето е една от онези процедури за разкрасяване, за които

...
Бръсненето е една от онези процедури за разкрасяване, за които
Коментари Харесай

Един навик, свързан с бръсненето, за който трябва да забравите

Бръсненето е една от тези процедури за разкрасяване, за които в никакъв случай не остава време и постоянно са последни в листата. Колкото и да се опитваме да го приоритизираме, постоянно остава на назад във времето. Именно поради това, рядко го вършим по верния метод. Въпреки че за всеки човек " верният метод " е друг, съгласно кожните лекари има неверен метод и множеството хора, които се бръснат, го вършат по неверния метод.

Бръсненето, когато сте насапунисани с душ гел, шампоан или еликсир е трик за икономисване на време, само че се оказва, че е доста нездравословно. Бръсненето с душ гел е неприятен табиет, просто тъй като душ гелът не е предопределен за бръснене.

Причината за това е, че бръсненето има натурален ексфолиращ механизъм на деяние, тъй че би трябвало да употребявате артикули, които са предопределени да работят в синхрон с бръснача ви и да подобрят плъзгането, да понижат триенето и риска от раздразнение. Душ гелът и другите артикули, които не са за бръснене покриват космите, като ги вършат по-дебели и по-трудни за бръснене.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР