Бранителят на ЦСКА Християн Петров бе избран за футболист №1

...
Бранителят на ЦСКА Християн Петров бе избран за футболист №1
Коментари Харесай

Християн Петров: Готов съм да бъда лидер на ЦСКА

Бранителят на ЦСКА Християн Петров бе определен за футболист №1 на 17-ия кръг. Защиитникът получи 7 гласа след положителната си игра при успеха с 4:1 над Крумовград, втори е Тодор Неделев с 5 гласа, а трети - Аймен Суда.

“Радвам се, че за първи път в моята кариера спечелвам този приз. Мога единствено да обещая още по-добри игри. Чувствам се подготвен да бъда водач на ЦСКА. Направих значително мача. Все още ми е рано за капитанската лента, времето ще покаже по кое време ще стана капитан.

Понякога е обикновено да има спад в играта. Най-важното нещо е да си взимаме мачовете и да печелим три точки.

Започнахме мъчно шампионата, само че с всеки минал кръг връщахме своята убеденост. Показахме положителни игри и справедливо сме на първото място.

Подготвяме се по най-хубавия метод за Етър. Отново ще бъде мъчно. Етър е с положителни стойности, само че въпреки всичко играем на “Армията ”. Искаме да приключим полусезона с победи.

За нас най-важното нещо е да се представим добре, да зарадваме публиката в последния мач на нашия стадион преди реконструкцията. Най-важно е да се представим добре и да победим Лудогорец. Най-вероятно след мача ще си взема сувенир за спомен ", стартира Петров.

" Момчетата се пробват да приказват британски. На Кордоба му беше мъчно изначало, само че сега се оправя добре и нашето портньорство става все по-добро ", добави централният защитник на " алените ".

" Моята фантазия е да играя за Реал Мадрид. Поласкан съм, че медиите в Холандия ме съпоставят с Ван Дайк. Видяли са някаква аналогия, само че аз не мога да кажа такова нещо.

За момента съм съсредоточен в играта ми с националния тим и най-много с ЦСКА ", сподели Петров по случай сравненията в нидерландската преса със звездата на Ливърпул.

" Не е прелестно да се виждат такива вълнения. Нямам коментар. Не е хубаво да се случват такива неща ”, приключи новоизгравящата звезда на ЦСКА, откакто бе запитан какво мисли за безредиците в центъра на София преди евроквалификацията България - Унгария.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР