Бракове, суинг партита, секс за една нощ с холивудски старлетки,

...
Бракове, суинг партита, секс за една нощ с холивудски старлетки,
Коментари Харесай

Великите любовни истории: Джъд Лоу – секс-символът, който прави велики екранни образи и… красиви бебета

Бракове, суинг празненства, секс за една нощ с холивудски старлетки, изневери, неистини, и половин дузина деца. Каквито и да ги дроби обаче, на нашия воин някак все му се разминава.  Но няма по какъв начин да е другояче, когато си божествено хубав, доста надарен, знаменит и се казваш Джъд Лоу.

Актрисата, с която Лоу си партнира в  “Обичам зелените площи ” (2004), Наоми Уатс споделя за него, че “перфектен като шедьовър с маслени бои ” и още, че е “най-красивият мъж, който в миналото се е раждал. ” Това не е единствено нейно мнениe – същата година сп. People афишира русокосия артист с убийствено неустоимия взор за най-сексапилният мъж на планетата. През годините са му приписвали любовни афери със знайни и незнайни хубавици и, в случай че някои от тях са били по-скоро легенди, в сравнение с действителност, то други са съответно документирани с фотографии и…бебета.

Ако желаете да се потопите във вълнуващия любовен свят на индивида, изиграл емблематични функции като Алфи ( “Алфи ”), Дики Грийнлийф ( “Талантливият мистър Рипли ”,

доктор Уотсън ( “Шерлок Холмс), Василий Зайцев ( “Враг пред портата) и папа Пий ( “Младият папа ”), aз съм вашият човек пред клавиатурата.

Когато 25-годишната Сейди Фрост вижда за първи път екранния си сътрудник в престъпната драма Shopping (1994), мигновено потъва в сините му очи. Убедена е, че това е индивидът, с който желае да прекара остатъка от живота си, и никой различен. Ах, единствено в случай че знаеше в каква пакост се вкарва, влюбвайки се в 19-годишния Джъд, може би нямаше да зачеркне целия си живот до този миг, да напусне брачна половинка си и да се остави лудостта по красивото момче да я завладее с цялостна мощ.

В началото животът на двойката в бохемската част на Северен Лондон е като отрезка от лъскаво списание  – те са млади, влюбени, красиви и светът им принадлежи. Амбициите и уговорките на Джъд обаче все по-често и за все по-дълго време го отделят от Сейди, което в един миг стартира да й тежи и да я тормози.

Нещата се влощават след появяването на първото им дете, Рафърти. Сейди изпада в тежка следродилна меланхолия. За този тъмен, безрадостен интервал от живота си тя споделя: “Джъд непрекъснато отсъстваше, а аз се въргалях на дивана у дома по през целия ден, дебелеех и се самоизмъчвах от мисълта, че моя е виновността, задето нещата посред ни не вървят. ”

Ситуацията се утежнява още повече, когато, в желанието си да се поразнообразят малко, съпрузите вземат решение да включат и други хора в интимния си живот. Започват да си “менкат ” сътрудниците с другарската двойка на барабаниста на Supergrass Дани Гофи и гаджето му, Пърл.

Покрай сякаш безобидната половата заигравка Джъд стартира да се вижда с Пърл и отвън регламентираните суинг сесии. Когато Сейди схваща за това, въобще не е във екстаз. Но вкопчена в илюзорната концепция, че с Джъд би трябвало да бъдат вечно дружно, му прости. Изневерите му обаче са единствено върхът на айсберга от проблеми. Колкото по-известен става той, толкоз повече тя се трансформира в истерична кралица на драмата. Съвместният им живот към този момент се крепи единствено на ръба на бръснача.

Докато Лоу се снима в продукцията на Спилбърг “Изкуствен разсъдък ”, Сейди, която е с него в Лос Анджелис, открива, че още веднъж е бременна – с щерка им Айрис.

И тогава депресията се връща с цялостна мощ.

“Джъд се опитваше да бъде толерантен и деликатен, обаче аз бях толкоз вторачена в личното си плачевно положение и толкоз заета да се самосъжалявам, че престанах да го виждам и просто се предадох на депресията. ”

Когато  се връщат в Лондон през 2002 година, в обезверен опит да се оправи с мрачните си мисли, както и да заглуши в главата си дразнещия рев на новородения наследник Руди, Сейди се хвърля в другата прекаленост, купонясвайки нонстоп. Ефектът обаче е тъкмо противоположният.

Приятели я молят да потърси професионална помощ за все по-влошаващото й се психическо положение, само че тя нехае. Защото никога няма да остави плануваната фамилна отмора в Тайланд да пропадне! С Джъд летят с разнообразни полети. Сейди предчувства злополука. Не самолетна, а прочувствена. И шестото възприятие не я подлъгва. През цялото време, до момента в който са в Тайланд, не я напуща чувството, че тази екскурзия е началото на края. Начинът, по който брачният партньор й я гледа, по който й говори… просто нещо не е наред. Когато се връщат в Ел Ей, Сейди най-сетне е събрала храброст, с цел да зададе най-важния от всички въпроси: “Обичаш ли ме? ”

“Той не отговори. Нямаше и потребност, тъй като отговорът ми беше явен. ”

През 2003-а двамата поставят формален завършек на траялия едвам една петилетка брак.

На хубавец като Джъд Лоу не се постанова да чака дълго, до момента в който идващото птиченце му кацне на рамото. Още до момента в който тече бракоразводното дело, артистът е щракнат със своята колежка и екранна партньорка в лентата “Алфи ” Сиена Милър  в подозрително колегиална непосредственост. Въпреки че и двамата отхвърлят слуховете, че са гаджета, диамантеният пръстен, който цъфва на годежния пръст на Милър по Коледа през 2004-а е сладкодумен знак за характера на връзките им.

Още преди да падне на едно коляно и да предложи на Сиена, палавият Джъд е засечен в компанията на 19-годишната новоизгрялата старлетка Скарлет Йохансон. Между двамата може и да не се е случило нищо нереднo, както настояват жълтите медии, обаче за една друга жена се знае сигурно, че е била интимна с Джъд Лоу, до момента в който той е благоприятен за Милър.

Когато 26-годишната детегледачка на Руди, Айрис и Рафърти Дейзи Райт нарушава свещеното предписание на прелюбодейците “Kiss but don’t tell ” и се разприказва пред таблоида Sunday Mirror, че тя и работодателят й неведнъж са правили секс, абсурдът е обезпечен. И е с размерите на планетата Сатурн. Отгоре на всичко Райт не икономисва детайлностите: “Джъд е толкоз умел ухажор, че караше цялото ми тяло да трепери от наслаждение. ” 

Реакцията от страна на Лоу не закъснява и Райт мигновено е уволнена. И до момента в който той си скубе косите обществено, разкайвайки се, че с изневярата си е наранил Сиена, детегледачката е не по-малко гневна на артиста от самата Сиена: “Най-тъпото нещо е, че смятах Джъд за другар ” споделя тя.

“Но когато плъзнаха слуховете, че сме любовници, той не се поколеба да ме изхвърли като мръсно коте. Естествено, че се усещам предадена. ” Тази, която е в действителност предадената на собствен ред се заканва по този начин: “Очаквам с неспокойствие деня, в който пътищата ни с тази жена ще се пресекат, тъй като съм сигурна, че това ще се случи. И тогава нека да има шанса да не я срещна в някоя тъмна уличка! ”

Както се е и чака, скоро след скандалните разкрития Милър скапва годежа. Обаче единствено няколко месеца по-късно двамата още веднъж са събират.

Сякаш търсейки опрощение за себе си да си върне Джъд, само че да не наподобява като глупачка  в очите на хората, Милър излиза с прочувствена тирада в негова отбрана в изявление за The Rolling Stone: “Според мен моногамията е неестествена и е надценявана добродетел, тъй като, хайде да си признаем, ние, хората, сме шибани животни! ”

За всички е повече от ясно, че с сходно изявление Милър прекомерно елементарно откача от кукичката на виновността лъжливия си мъж. Когато отрицателните мнения по неин адрес обаче стартират да се натрупат, тя се пробва да замаже работата, като прави следното “пояснение ”: “Исках да кажа, че моногамията е нещо, което хората чакат от теб, само че не всеки път е елементарно постижима. Аз персонално съм доста моногамна персона. ”


Но както и да се самоперефразира в опита си да залепи счупената делва на любовното благополучие, в последна сметка всичко отива по дяволите и двойката се разделя.

Хубавецът Джъд още веднъж е сингъл и още веднъж потегля на пазар за пресни женички.

Годината е 2007-а. Актьорът употребява моментът, че още веднъж е публично самостоятелен, с цел да се отдаде на безразборни женски милувки. Според слуховете през леглото му в този изключително плодотворен откъм полови задължения интервал минават все известни колежки: Линдзи Лоън, Натали Портаман (с която си партнира в “Отблизо ” и “Моите боровинкови нощи ”) и Камерън Диас, с която, в случай че помните, се влюбват и във кино лентата “Ваканцията ”. Единствено изключение от този свезден тим е редакторката на английското издание на Harpar’s Bazzar, Ким Херсов, кото обаче скоро е изшиткана, с цел да направи място на новата другарка – немския модел Сузан Хойке.

И по този начин минава 2007-а – просто още една елементарна година от живота на Джъд Лоу.

След напрегнатата 2007-а Джъд взема решение да си вземе една година отмора от дамите. Един-единствен път през месец май е засечен с кокона в нощен клуб в Есекс и то в миг, когато момичето безусловно е засмукало като прахосмукачка лицето му. Това нямаше да е кой знае какъв проблем, в случай че не ставаше въпрос за Кимбърли Стюарт, за чийто татко, самият Род Стюарт, е известно, че е извънредно застъпнически. Род, несъмнено, ужасно избеснял, когато туристически фотоси на целуващата се двойка били лийкнати в публичното пространство, обаче на Джъд някак отново му се разминава.

След “постната ” откъм скандални любови 2008-а внезапно медиите гръмват със заглавия, че американският модел Саманта Бърк е бременна. От нашия човек, несъмнено!

Актьорът обаче не наподобява изключително въодушевен от новината, тъй като изисква да се направи тест за бащинство преди да припознае бебето за свое. Постъпката му разгневява родителите на Бърк, които от страниците на Daily Mail го приканват да се държи като “английски благородник ”. Четвъртото дете на Лоу, София, е резултат от еднократна свалка. Изчисленията демонстрират, че София е зачената през декември 2008-а, в нощта, когато родителите й се срещат в нощен клуб в Ню Йорк, където по това време артистът снима “Шерлок Холмс ”. 

Ненадейното “дете на любовта ” Лоу вижда за първи път чак през 2010-а, когато София към този момент е на пет месеца.

Между бебе N4 и бебе N5 таткото е изключително деен на любовния фронт.

Първо се пробва да се събере още веднъж със Сиена Милър, само че тогава пък гръмва новината за бременната моделка изобщо  и амбициозният се проваля. Той обаче не е унищожен от тъга и бързо пренасочва интереса си другаде – за малко излиза с актрисата Рут Уилсън и с някаква 25-годишна моделка. Междувременно не стопира да вършее по питейни заведения и нощни заведения. По време на едно от следващите купонджийски нощи в клуб в лондонския Сохо Лоу забива певицата Катрин Хардинг, а.к.а Кат Кавели. А тя пък му забива пети акт за раждане, откакто девет месеца по-късно ражда щерка им Ейда.

Този път обаче Джъд демонстрира повече интерес към бебето и даже се появява в родилното скоро след раждането. В следствие даже взе участие в бърсането на бебешкото дупе и сменянето на памперси. Джъд и Катрин “ходят ” (макар и леко насила) седем месеца преди да решат, че тая няма да я бъде и се разделят. Но с ангажимента, че ще поддържат и за в бъдеще другарски връзки.

Сигурно до този миг към този момент си мислите, че нашият воин е човек, който освен не може да обича, само че и не има вяра в любовта. Обаче грешите. Защото през всички тези години, през които е прескачал от бар на бар и от момиче на момиче Джъд Лоу в действителност е правил тъкмо това, което и ние всички – търсил е любовта. Само дето го е правил по своя си, синеок метод. Но виж ти –  наподобява най-сетне в действителност я е намерил – в лицето на стилната, самоуверена и много по-висока от него Филипа Коън.

Когато се срещат през 2015-а около общ другар, Джъд въобще не подозира, че тази жена ще се окаже по-специална от всички до момента. Най-малкото тъй като не се вписва в “клиничната картина ” на всичките му предходни гаджета – тя е лицензиран психолог и създател на сполучливата консултантска компания Stride. Първата им обществена поява като двойка е на книжовен фестивал в Уелс.

Джъд е отвън себе си от благополучие – като глътка пресен въздух е бъде по отношение на жена, която не е от  шоу бизнеса, и да, доста желае да я задържи, в случай че може за по-дълго. Четири години след първата им среща, те към момента са дружно и освен това без бебе в картинката, което е сигурен знак, че нещата са съществени. Женят се в стеснен фамилен кръг в кметството в централен Лондон през април 2019-а, а през идната година и посред Коронавирус пандемията фамилията посреща на бял свят първото си дете (и шесто за Джъд).

Днес, на 49, макар че русите къдрици са пооредели и посребрели, а челото е набраздено от бръчки, Джуд Лоу е все по този начин секси и харизматичен. И наподобява най-сетне същински благополучен и задоволен в персоналния си живот. Дали второто “да ” ще издържи тестванията на времето и какъв брой още красиви дребни бебета артистът ще създаде, следва да видим…

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР