Бракът е като влакче в увеселителен парк. През първите две

...
Бракът е като влакче в увеселителен парк. През първите две
Коментари Харесай

7 най-често срещани проблема през първите 3 години от брака

Бракът е като влакче в увеселителен парк. През първите две години всичко наподобява съвършено. Не се карате за дребни неща. Но откакто етапа на брачния меден месец завърши и навлезете в третата година на брака, доста неща, които евентуално сте обичали по-рано, стартират да ви нервират. Ето 7 -те най-често срещани казуса през първите 3 години от брака.

1. Пари

Парите са една от най -често срещаните тематики за спор сред двама съпрузи. Създаването на семейство значи, че би трябвало да споделите всичките си сметки и пари. Трябва да намерите метод да имате уравновесени разноски и да не губите пари. Финансовите въпроси се оказват огромен проблем за новобрачните двойки, когато се срещат с методите за справяне с паричните въпроси за първи път.

2. Големи полови упования

По време на началото на връзката сексът може да наподобява див, само че постепенно след три години той стартира да се успокоява. Възможно е да не получавате задоволително секс или просто да не получавате задоволство от това. Идеята за отегчителен секс просто ви отхвърля и упованията ви се провалят.

3. Домашни спорове

Може би сте си мислили, че може да не се карате за дребни неща като домакинската работа, само че в този момент това се трансформира в всекидневие. Това се случва последователно с времето, когато може да започнете да се карате кой какви домашен отговорности би правил. Разногласията ще вземат нов поврат, когато става въпрос за взимане на решение за делене на домакинските отговорности.

4. Темата за бебето

Понякога се случва да желаете разнообразни неща от брака си. Единият сътрудник може да желае да има бебе, до момента в който другия не е подготвен за този ангажимент. Разногласията протичат естествено след миг, обвързван с разискването на фамилното обмисляне. Затова се предлага да бъдете задоволително ясни по отношение на проектите си с колегата си по тази тематика.

5. Промяна

Много постоянно сътрудниците споделят, че сте се трансформирали или не вършиме неща, които сте правили преди. Когато сте се срещнали, сте били други, само че бракът трансформира нещата. Той идва с доста отговорности, които сътрудниците би трябвало да съблюдават взаимно. Това е повода смяната да идва автоматизирано, просто би трябвало да я приемете и още веднъж и още веднъж да вършиме неща, с цел да поддържате искрата.

6. Свекърви

Това може да бъде една от главните аргументи за спор. Понякога се случва свекърите да търсят повече присъединяване, в сравнение с е належащо, в брака ви, което води до нежелателен стрес. За да избегнете такива кавги, би трябвало да игнорирате и създавате граници, които никой от родителите няма да може да прекрачи.

7. Отегчение

Понякога упованията за брака ви са противоположни на действителността. Възможно е да има и най -малката опция да се отегчите от брака си. Очаквали сте с неспокойствие деен живот, само че вместо това имате подобен, който е отегчителен и елементарен, което води до спорове в брака. Важно е да поддържате страстта, като пътувате дружно или постоянно имате проекти за срещи.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР