Бракът бе следствие от процеса на запознанството ни - любовта

...
Бракът бе следствие от процеса на запознанството ни - любовта
Коментари Харесай

Мария Игнатова и Нойзи признаха какво правят, когато са сами

Бракът бе разследване от процеса на запознанството ни - любовта разумно откри своето начало с тази женитба. Това признаха Мария Игнатова и Ивайло Цветков-Нойзи в предаването " 120 минути " по bTV.

Нойзи разкри: " За мен щастието не е безспорна големина, единствено би трябвало да си го пожелаем. Има върхове и спадове. Резултатът от брака ни не е резултат от форсмажорни условия или екзистенциален вакуум. Ние намерихме метод и разбрахме, че можем да седим дружно в една тиха стая. Екзистенциалният вакуум не ни се отрази и нямаме проблем да седим сами ".

А Мария добави: " Преди да се случат тези катаклизми бе съвсем невъзмобжно освен да си самичък, а да живееш в актуалната реалност ".

На въпрос дали намират метод да се забавляват, Нойзи отвърна: " В множеството от нещата може да се откри това, което осмехотворява. Ние се опитваме да го търсим. Мария, всички знаят, че е работила в комедията дълги години ".

Бившата водеща насочи благопожелание към всички фенове: " Желая на всички преди всичко да са здрави, да се грижат за мозъка и тялото си, да демонстрират схващане и да внимават с компромисите. Те са окей, тогава когато всички участващи в договорката имат изгода ".

А Нойзи добави: " Първо да си спомним, че тези дни не честваме това, че не сме на работа, а честваме сливането на Божията с човешката природа. От дълго време насам се губи смисълът на празника Рождество христово ".

" Ние сме удавени в море от позитивизъм, а няма потребност от това. Има потребност от храброст, тъй като времената го изискват, от рационалност и потребление на мозъка. За сметка на по-малкото цифрово време, в случай че изобщо е допустимо, дано да си пожелаем по-малко неприятен усет следващата година ", сподели още той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР