Брачният живот никога не е безоблачен, колкото и да се

...
Брачният живот никога не е безоблачен, колкото и да се
Коментари Харесай

3 ползи от съвместния живот преди брака

Брачният живот в никакъв случай не е слънчев, колкото и да се подготвяте за него. И въпреки всичко – взаимното общуване е тип „ изпитателен интервал “, който значително ще покаже плюсовете и минусите на това да делите един покрив с половинката си.

Колкото и дълга връзка да имате с обичания си човек, в случай че двамата към момента не живеете дружно, значи не сте разгърнали изцяло капацитета на своите взаимоотношения. За огромна част от двойките сключването на брак е крайната дестинация, за която мечтаят. Преди да се стигне до нея обаче, наложително би трябвало да се мине през пробното взаимно общуване.

Дори да не сте от хората, които имат вяра в подписа и законния брак, само че въпреки всичко желаете да имате дете с половинката си, да купувате общ дом или да предприемате други значими стъпки - то за вас също е мощно целесъобразно да живеете дружно с колегата си. Само с задоволително дълго общуване ще може да прецените действително бихте ли могли двамата да градите дружно щастливо бъдеще.
Защо е толкоз значимо да живеете дружно преди брака?
Замислете се за всички хора, с които сте делили един дом. Вашите родители, братя или сестри, другари. Хората сме толкоз разнообразни в метода си на живот, навиците и желанията си, че от време на време е невероятно да се сътвори хармонична атмосфера. Много пъти родители и деца усъвършенстват връзките между тях, откакто заживеят настрана – прегледен образец за това по какъв начин любовта сама по себе си не е задоволителна за щастливо общуване. Същата логичност може да се приложи и в любовните връзки. Това, че обичате някого, не е гаранция, че ще можете да живеете дружно с него, тъй че и двамата да се чувствате добре.

Вижте още:

 Добави изложение
3 изгоди от взаимния живот преди брака Показва ви дали въобще би трябвало да сключвате брак
Както към този момент стана ясно, животът преди брака е нещо като експериментален интервал, който да ви покаже една по-задълбочена и същинска версия на връзката ви. Общият живот дружно е доста по-различен, тъй като в него се намесват всички отговорности и не толкоз приятни занимания. Само, откакто заживеете с някого, може да оцените действително до каква степен съвместими за семейство сте двамата и по какъв начин бихте се чувствали с този човек. Способни ли сте да разпределяте дилемите отмерено и да взимате решения, съобразявайки се с потребностите на всеки от вас? Колкото по-рано осъзнаете, че не можете да живеете с някого, толкоз по-добре ще бъде за всички. Ще си спестите доста болежка и изгубено време.
Дава време за корекции
Ако до този миг и двамата с колегата ви сте живели сами, то не се заблуждавайте, че взаимният живот ще бъде необикновено прелестен през цялото време. Когато човек живее самичък, той губи от способността си да се преценява толкоз с останалите и образува свои лични „ правила “. Разбира се, усвоените привички могат да бъдат поправени, стига да има задоволително предпочитание. Понякога даже дребните детайлности като затваряне на порти или подредбата на храната в хладилника могат да провокират раздразнения сред сътрудниците. Ето за какво взаимното общуване дава задоволително време за корекции и създаване на нови общи привички.

 Добави изложение

Също по тематиката:
Показва всички аспекти на връзките
Дори да преспивате няколко пъти в седмицата в дома на своя обичан или той при вас, липсва ли „ формалното “ взаимно общуване, имате достъп единствено до една част от връзките си. Животът под един покрив ще ви покаже цялостното лице на индивида до вас, както и ще разкрие вашите. Вече няма да можете да показвате единствено това, което желаете. Ще видите и ще ви видят във всички положения, страсти, държания и така нататък Също по този начин взаимното общуване ще сложи на напред във времето и тематиката за парите, която е доста значима, в случай че желаете да извършите още по-сериозната стъпка брак. Как харчите парите си, какво мнение и отношение към тях има всеки от вас? Ако разликите във връзка с финансите са доста огромни, това сигурно е червен байрак, на който би трябвало да обърнете съществено внимание.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР