Брачна история, сърцераздирателната сага за развод на Нетфликс, оглави номинациите

...
Брачна история, сърцераздирателната сага за развод на Нетфликс, оглави номинациите
Коментари Харесай

Брачна история оглави надпреварата за Златен глобус с 6 номинации

" Брачна история ", сърцераздирателната сага за бракоразвод на Нетфликс, оглави номинациите за " Златен глобус " с цели 6, в това число за най-хубава драма, стартирайки залаганията за за Оскарите, осведоми AFP.
" Ирландецът ", 3,5-часовата на гангстерската епопея на Мартин Скорсезе и " Имало едно време в Холивуд ", носталгичният взор на Куентин Тарантино към 60-те години на предишния век, я следват по петите с по 5.
" Брачна история " завоюва номинации за най-хубави актьорски достижения за своите звезди Скарлет Йохансон и Адам Драйвър и за сюжет, само че режисьорът Ноа Баумбах беше пропуснат.
Скорсезе е номиниран за най-хубав режисьор за " Ирландецът ", само че звездата на кино лентата Робърт Де Ниро не получи номинация. За сметка на това пък Ал Пачино и Джо Пеши бяха номинирани за поддържащи функции, съобщи БГНЕС.
Ватиканската драма на Нетфликс " Двамата папи " също се показа чудесно, до момента в който мрачната приказка по комикс " Жокер " получи самопризнание за най-хубава драма, най-хубав артист и най-хубав режисьор.
Номинациите бяха оповестени на гала в ранната заран в Бевърли Хилс от артиста Тим Алън ( " Играта на играчките " ) и актрисите Дакота Фанинг ( " Аз съм Сам " ) и Сюзън Уотсън ( " Това сме ние " ).
Глобусите се преглеждат като основен предвестител на февруарските награди на Академията.
77-ите награди " Златен глобус ", които включват и телевизионни достижения, ще бъдат връчени в Бевърли Хилс на 5 януари, два дни преди приключването на гласуването за " Оскар ".
Домакин на церемонията по връчването на премиите ще бъде английския комедиант Рики Джървейс.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР