Brabus представи най-новото приложение на своята модернизация Brabus 930. Базиран

...
Brabus представи най-новото приложение на своята модернизация Brabus 930. Базиран
Коментари Харесай

Brabus е главен претендент за титлата “Перфектен автомобил” със своите 917 к.с. в костюм на лимузина 

Brabus показа най-новото приложение на своята рационализация Brabus 930. Базиран е на най-високата версия на Mercedes-Benz S-класа новия AMG S63 E Performance.

Немският тунер назовава последния си артикул vollkommen, или съвършенство, преведено на български. С всички усъвършенствания на екстериора, интериора и продуктивността в това има известна доза истина.

С помощта на performance kit-а PowerXtra B40E-930 на Brabus така и така мощната електрифицирана уредба на AMG S63 E Performance получава нарастване до 917 к.с. (930 метрични к.с.) и 1510 Нм въртящ миг, което е солидно нарастване на мощността по отношение на заводските 791 к.с. и 1430 Нм въртящ миг.

Новите стойности на мощността са в сходство с показания през предходната година Mercedes-AMG GT 63 S E Performance, който е модифициран от Brabus. Все отново това не е най-мощният Brabus. Tова отличие се поставя на Rocket 1000 с 986 к.с.

Подобрения на екстериора, колелата и шасито

Тунингованият от Brabus AMG S63 E Performance може да спринтира от 0 до 100 км/ч за 3,2 секунди. Максималната му скорост е електронно лимитирана на 290 км/ч.

За да се оправи с цялата тази скорост и мощ, седанът получава модул на окачването SportXtra, който разрешава намаляване до 1 см. Колелата са актуализирани с нови 22-инчови ковани джанти Brabus Monoblock ZM „ Platinum Edition “ с CNC обработка, с централен диск и дизайн с 20 спици.

Типично за творенията на Brabus, AMG S63 E Performance получава голям брой карбонови аероелементи по цялата каросерия. Предният спойлер е с повдигнати странични клапи.

Страничните въздухозаборници работят взаимно с предната престилка за оптимално изстудяване. В задната част дифузорът акцентира четирите 76-милиметрови карбонови/титанови ауспухови тръби на спортната изпускателна система на Brabus. Финият заден спойлер приключва външния тип.

Интериор

За салона на Brabus 930 има лист с усъвършенствания, само че главният избор е сред черно или небесносиньо за цветовата тематика. Черната тематика се снабдява с черупковидно ватиране на седалките, до момента в който синята версия е с ромбоиден дизайн.

Който и да изберете, Brabus дава обещание висококачествени материали (предимно въглеродни нишки и кожа), които да подсилят първокласното чувство в купето, както и куп емблеми на Brabus, които се намират на всички места в салона.

Brabus 930 AMG S63 E Performance е много безценен, като цената на версията Sky Blue е 479 889 евро. Черната версия е малко по-скъпа – 489 765 евро.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР