Явор Бахаров отново се озова на мушката на полицаите
Къдрокосият актьор

...
<br
>Явор Бахаров отново се озова на мушката на полицаите
<br
>Къдрокосият актьор
Коментари Харесай

Бомба: Тикнаха Явор Бахаров зад решетките!Обвинението е сериозно


Явор Бахаров още веднъж се озова на мушката на служителите на реда

Къдрокосият артист отново е сгазил лука и  е задържан. Полицаите в столицата са задържали Явор Бахаров в неделя вечерта. Информацията е доказана и от силите на реда.

Бахаров бил отведен с патрулна кола в постройката на 4-то районно ръководство в София. По непотвърдена информация той бил хванат да кара още веднъж с непозволени субстанции в кръвта.

Последните години не са розови за артиста, той имаше непрекъснати проблеми със закона. Миналата година магистратите в Благоевград му дадоха условна присъда. Причината бе, че през 2020 година артиста бе хванат да кара пиян  и дрогиран в Банско. В кръвта му бе намерено освен солидно количество алкохол, само че още кокаин и канабис.

След като получи условна присъда известния артист направи шокиращо изявление в изявление по Би Ти Ви.Той призна грешката си, он упрекна страната, че няма по-солени закони, с цел да санкционира такива водачи като него.

Е, в този момент надали ще му  толкоз необятно към врата и нека страната в действителност да го остави зад решетките, с цел да си свърши добре работата. Свидетели на ареста са безапелационни, че Бахаров има потребност от лекуване и да в действителност да лежи зад решетките, с цел да си вземе поука и да се поправи.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР