До момента вече са назначени съдебнопсихиатрични и психологични експертизи и

...
До момента вече са назначени съдебнопсихиатрични и психологични експертизи и
Коментари Харесай

Нищят побоя над Светлана Гущерова с психиатрични експертизи

До момента към този момент са назначени съдебнопсихиатрични и психични експертизи и на двамата забъркани в тази ситуация. Специалистите ще откриват дали Светлана Гущерова има нанесени контузии от прекарването, както и какво е изпитала сега на офанзивата. Кирил Терзиев пък ще би трябвало да покаже дали се намира в положително психологично здраве и до каква степен е осъзнавал какво тъкмо прави, в случай че в действителност е направил дадените дейности.

Наред с това решение Софийската районна прокуратура е назначила и техническа експертиза на видеото, с което разполага от няколко дни. В фрагментите се вижда мъж, който фактически атакува Светлана Гущерова през прозореца на личното ѝ возило, издърпва косата ѝ, като при издърпването тя в действителност се удря във вратата на колата. За страдание, видеото не показва ясно русокоската и Кирил Терзиев. За да се одобри като доказателство в съда, би следвало видяното на него да се удостовери от най-малко двама очевидци.

Експертизите, назначени от прокуратурата, са общоприети и целят оптимално изсветляване на случая. Дотук се стигна, откакто плеймейтката се оплака обществено от нанесен ѝ побой пред децата ѝ. Кирил Терзиев отхвърля обвиняванията. Ситуацията бе в допълнение нагнетена, откакто се разбра за баснословните заеми, които е дал на фамилията.

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР