Кобрата най-после призна за новата си жена
Кубрат Пулев се разходи

...
<br
>Кобрата най-после призна за новата си жена
<br
>Кубрат Пулев се разходи
Коментари Харесай

Кобрата най-после проговори за новата си!


Кобрата най-сетне призна за новата си жена

Кубрат Пулев се разноски с кореспондент до Боянския водопад тази заран. Световният първенец по бокс дълго време пазеше загадка и не обелваше дума има ли нова жена до себе си или не.

Преди това се наслушахме на налудничавите словоизлияния на някогашната му, фолкаджийката Андреа. Тя го упрекна във всичките грехове на човечеството. Певицата го атакува,че когато са били гаджета, пърхал и с други. Че желал дете, до момента в който правел деца на други дами. Дори че я тормозел физически и душевен, като поради него била подготвена на емигрира.

Цялата тази мръсотия додея на публиката, като даже върлите й почитатели я посъветваха да се лекува и се тормозиха,че има съществени психологични отклонения.

Вероятно, привикнал да го удрят крепко на тепиха, Кубрат Пулев резервира забележително безмълвие по щекотливите нападки.

Но в този момент към този момент реши да си „ отвори устата “. А мнозина заподозряха, че желае да си направи реклама, с цел да яхне вълната. Независимо от аргументите, Кобрата призна за нова жена до себе си. Защото, имал потребност от обич. С думите си, евентуално умишлено, клъвна Андреа, че от нея не е получил в годините това, което му дава другата.

„ Бях 13-15 години с прочут човек, в центъра на общественото пространство. Но същинската обич няма потребност от такава гласност “, закла топ боксьора Андреа.

И й нанесе още един удар с признанието, че не цигарите и питейните заведения лекуват, а разходките в планината.

Източник: Лупа.бг
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР