Диана Димитрова отново обърна палачинката
Битата актриса пак сащиса с думи,

...
<br
>Диана Димитрова отново обърна палачинката
<br
>Битата актриса пак сащиса с думи,
Коментари Харесай

Пълен обрат: Ето какво каканиже битата Диана Димитрова за Юлиан Вергов!


Диана Димитрова още веднъж обърна палачинката

Битата актриса отново сащиса с думи, които будят подозрение до каква степен същинска е в показанията си.

Актрисата е  дала показания през проверяващите служители на реда. Там тя е показала името на бияча си и това е сътрудника й Юлиан Вергов.

Диана Димитрова разбуни обществеността, като преди този момент разгласява фотоси в нета, на които се появи грубо бита, само че преди пет години. Обществото се раздели на две, като мнозина я упрекваха, че не е реагирала незабавно,  а други, че не споделя непосредствено името на насилника си.Появиха се и подозрения, че актрисата го прави, с цел да си направи самореклама и насочи вниманието към себе си.

Но един забавен факт още веднъж провокира подозрение в истинността на думите й. В показанията си тя споделя, че боят над нея  е нанесен през 2017 година, при снимането на сериала " Откраднат живот ", пред 30-на сътрудници очевидци, които въобще не са реагирали, с цел да я защитят.

В свое изявление, през март идната година пред списание, тя споделя друго. Че сътрудниците й от сериала са „ 100 процентови експерти “, продуцента Евтим Милошев-честен в работата си с хората. А за Юлиан Вергов:

„ Целува се направи вълшебно. Със страхотни усещания съм от него като артист, само че не го познавам като човек “, каканиже тогава Диана Димитрова. При състояние,че едвам година преди този момент е бита от същия този Юлиан Вергов, с който изживяла буйна, само че краткотрайна любовна случка?!
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР