Докато Алекс от “Ергенът целува момите наред, любовта в “Хелс

...
Докато Алекс от “Ергенът целува момите наред, любовта в “Хелс
Коментари Харесай

“Ергенът” пасти да яде! Чоткин от “Хелс Китчън” стяга сватба с Камелия

Докато Алекс от “Ергенът ” целува момите наред, любовта в “Хелс Китчън ” процъфтява и на участниците никак не им се постанова да избират. Митко и Симона бяха влюбените, които повлякоха крайник със споделени усеща и страсти. Седмици наред феновете бяха очевидци по какъв начин от ден на ден се харесват. Със Славейко и Полина нещата потръгнаха, откакто и двамата напуснаха шоуто. Едва преди дни те оповестиха, че са двойка и несъмнено получиха утвърждението на почитателите си. Е, Чоткин и Камелия дават обещание на “натупат ” конкуренцията, като дори се разпишат и със женитба.

Поредното съревнование в Кухнята на пъкъла приключи с победа на Чоткин и той си завоюва сякаш среща със фамилията и с брат си. Шеф Ангелов обаче се зарече за впечатляваща изненада и сигурно я реализира, когато на срещата се появи Камелия. И защото очевидно дамата към този момент е част от фамилията, несъмнено не се сдържа и да му го каже, когато Чоткин се изпусна, че е очаквал най-близките. Така стана ясно, че нещата сред двамата се развиват на бързи обороти и дори стягат женитба.

Ако Чоткин завоюва премията, той счита да вложи средствата точно в нея, само че даже и да не му се получи, церемонията е на път. Камелия пък признава, че най-доверените ѝ хора напряко я изпратили в “Хелс Китчън ” с задача – или да грабне премията, или да се подреди с мъж. Както наподобява, кулинарката въпреки всичко се е справила със задачата, нали?

Автор: m.bgdnes.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР