Бойко пази по-добре границите, отколкото от някои наши колеги в

...
Бойко пази по-добре границите, отколкото от някои наши колеги в
Коментари Харесай

Чешкият премиер Бабиш: Бойко пази по-добре границите от някои колеги в Шенген

Бойко пази по-добре границите, в сравнение с от някои наши сътрудници в Шенген. Те пазят нашите граници. Това сподели чешкият министър председател Андрей Бабиш на тазгодишния Стратегически конгрес в Блед, сочейки Борисов.

" Аз знам по какъв начин да спасим Европа. Казах ви за Шенген, за пазара, за дейностите, къде е тактиката, къде са Балканите, на моя другар Заев нали му обещахме да стартира полемика ", добави Бабиш.

Той настоя също по този начин, че е належащо допустимо най-скоро да се одобряват България, Румъния и Сърбия в Шенгенското пространство.

" Питайте Бойко по какъв начин пази границите или Пленкович (хърватският министър председател Андрей Пленкович - б.р.). Когато бях министър на финансите и отидох в Дубровник, чаках 2 часа на границата - и то на граница на едно село, което се намира на морето ", сподели още Бабиш.

По-рано през днешния ден министър-председателя Бойко Борисов се срещна с премиера на Словения Янез Янша.

" Радвам се, че приоритет за бъдещото Словенско председателство на Съвета на Европейски Съюз остава разширението на Западните Балкани. Това е значим политически сигнал и обръщение към района, както и знак за последователност на напъните, които България стартира по време на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, когато организирахме Срещата на върха ЕС-Западни Балкани в София ", акцентира Борисов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР