Бойко Борисов ще бъде водач на листи на предстоящите парламентарни

...
Бойко Борисов ще бъде водач на листи на предстоящите парламентарни
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Бойко Борисов ще бъде водач на листи

Бойко Борисов ще бъде лидер на листи на идните парламентарни избори, сподели в студиото на " Още от деня " Десислава Атанасова от ГЕРБ.

Това, че ГЕРБ се записва първи за идните избори в ЦИК не въздейства на идния чоп за номер на партия, само че се надявам да има връзка с бъдещия победител, макар че напълно зависи от вота на хората, сподели Атанасова.

Имаме опит и в ръководство, и в съпротива. И това е извънредно скъпо, тъй като нашите политически съперници занапред се учат, добави тя.

Коментира изявление на някогашния министър председател Кирил Петков, че за 7 месеца са се научили да ръководят:

" Това образование или възприемането на България като опитно поле и българите като опитни зайчета коства прекомерно скъпо. По неекспертни планове - към 10 милиарда, тъй като толкоз плащаме повече цена на газа, толкоз повече плащаме за увеличените пари на горивата, електрическата енергия, а и не сме получили никакви средства по Плана за възобновяване и резистентност ". "

Десислава Атанасова беше безапелационна, че не са в политическа изолираност от останалите политически играчи, а са част от политическия живот, без значение на кое място ги е сложил суверенът.

" Ние можем да работим доста качествено в ръководство, само че сме и доста качествена съпротива - знаеща, можеща, експертна, такава, която за първи път направи сполучлив избор на съмнение ", акцентира тя.

Отбеляза, че желаят непоклатимост, предвидимост за страната, растеж за стопанската система и по-добър живот за българските жители.

Вижте целия разговор
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР