Бойко Борисов се отказа от по-ранната си оферта към ДПС

...
Бойко Борисов се отказа от по-ранната си оферта към ДПС
Коментари Харесай

ДПС няма да влизат в кабинета със свои министри

Бойко Борисов се отхвърли от по-ранната си оферта към Движение за права и свободи да вземат участие в кабинета със свои министри след ротацията.

Пред публицисти в Бургас той разгласи, че Мария Габриел ще поеме премиерския пост след 6 март, както беше контрактувано сред ГЕРБ и ПП-ДБ, само че Движение за права и свободи няма да оферират претенденти за министри.

Това се случва месец откакто Делян Пеевски категорично отхвърли партията да влиза непосредствено в ръководството, макар че самият той известно време се опитваше да се стартира като кандидат-премиер в медийните си разногласия с Николай Денков.

Борисов разгласи, че персонално той няма упоритости за министър председател все още, като разяснява, че е " по-добре да се съсредоточим в работа с партиите, хората и структурите ".

Смяна на ръководителите на министерства най-вероятно ще има, само че " откакто се направи разбор на всеки " от тях.

" Ако има такива, които не са се справили добре, ще бъдат заменени ", сподели Борисов.

Той се обърна към районния министър Андрей Цеков с апел да завърши до дни проекта и разпоредбите за систематизиране на бюджетни средства към общините, като сподели, че в случай че Министерство на регионалното развитие се оправи с тази задача, ръководителят му ще резервира поста си.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР