Бойко Борисов призова да бъдем много внимателни. Още по-внимателни в

...
Бойко Борисов призова да бъдем много внимателни. Още по-внимателни в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бойко Борисов призова да бъдем много внимателни

Бойко Борисов прикани да бъдем доста деликатни. Още по-внимателни в езика, дейностите о твърди против тези, които сеят гнет, сподели в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

“Конфликтът е от няколко дни. Изкарано е дълго оръжие по улиците. Вярвам в службите, имам вяра в “Гранична полиция ”, уточни той.

Дано огромните играчи в международната политика намерят мъдрост, добрина поради всички хора по света. Това е спор, който е от хилядолетия. Трябва политическа зрялост измежду водачите в света. Молим се за това, уточни Борисов.

Ако министър председателят Николай Денков е желал да отидат партийните водачи при президента, то е щял да изиска от Радев привикване на КСНС. Така Борисов коментира  формата на срещата при президента нощес.

В момента в Израел има самолетоносачи. Украйна ще мине на назад във времето. целият фокус ще мине в региона Израел-Палестина, разяснява Борисов..

За държавното управление и вота на съмнение

Ще подкрепим държавното управление. Особено в тази обстановка в Израел. Това е време, в което опозицията да си изприказва това, което желае, сподели водачът на ГЕРБ. Според него не е добре сега да има служебно държавно управление и избори.

В Израел се схванаха след пет пъти избори. Ние имаме две седмици още да се караме. Няма по какъв начин да се оттеглим от акцията и по тази причина би трябвало да бъдем деликатни в изрече, уточни водачът на ГЕРБ.

Ако се приказва за възобновяване на армията, това се дължи на нас. По времето на министър Каракачанов бяха нараснали заплати и купени самолети. Очакваме в този момент през декември нови машини.

В последните три години се произвеждаха единствено генерали, уточни още Бойко Борисов. След три години в безпорядък има недостиг в защитата, добави той.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР