Бойко Борисов няма да е предложението на ГЕРБ за нов

...
Бойко Борисов няма да е предложението на ГЕРБ за нов
Коментари Харесай

Бойко Борисов няма да е номинацията на ГЕРБ за премиер

Бойко Борисов няма да е предлагането на ГЕРБ за нов министър председател. Това удостовери персонално Борисов пред публицисти във Велико Търново, където незабавно след държавното съвещание отиде.

Ще бъде препоръчан различен " с ясна натовска и европейска ориентировка ". На настоятелните въпроси на публицисти за имена, в това число и за имена на министри, министър председателят много се ядоса: Ще ви кажа, когато ми бъде даден мандата, ще ви кажа, когато бъдем подготвени по Конституция... Ще ви кажа, когато му пристигна времето.
 Борисов твърди, че подхождат отговорно към сформиране на ново държавно управление
Борисов твърди, че подхождат отговорно към сформиране на ново държавно управление

Продължаваме нататък, по Конституцията

И от Велико Търново Борисов прикани водачът на " ИТН " Слави Трифонов да си поеме отговорността. Премиерът изрази неодобрение от мълчанието на групировката и на шоуменът, макар че призна, че това е " тактиката, която са си избрали ". По думите на Борисов няма нищо за удивление в огромния брой гласове, които Има Такъв Народ е събрало, в противен случай - учудващо е второто място на партията на Слави Трифонов, защото на всички места по други страни, където е имало такива придвижвания, те са спечелили първото място. Резултатът на Слави Трифонов не е инцидентен, по думите на Борисов, след години в народен ефир и в праймтайма.

Хаос и смут ще настъпят при едно нови избори. Борисов също се ядоса на въпроси за вероятно такива. " Ако отидем на служебно държавно управление, значи че народът не се е произнесъл умно. Втората групировка би трябвало да си понесе отговорността. Иначе нови избори - нови пари, нов безпорядък и смут ", съобщи водачът на ГЕРБ.

Кой желае да ни опасява с нови избори?

Според него точно тези, които задават въпроси за това дали ГЕРБ ги е боязън от служебно държавно управление, в действителност не имат вяра в демокрацията. Иначе ГЕРБ нямат боязън от това, само че " вместо да даваме на пенсионерите пари, ще ги даваме на избори ". Според Борисов с изборния резултат на ГЕРБ - първа политическа мощ - " народът се е произнесъл и за чекмеджета, и за чанти... "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР