Бойко Борисов и президентът Румен Радев тотално смениха отношенията си.

...
Бойко Борисов и президентът Румен Радев тотално смениха отношенията си.
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: БСП загубиха невероятния си шанс да подкрепят кабинет на ГЕРБ-СДС

Бойко Борисов и президентът Румен Радев тотално смениха връзките си. Вече те намират общи допирни точки с оглед общия си зложелател – „ Продължаваме промяната “.

Това мнение показаха в студиото на „ Добро утро, Европа “ журналистът Иво Инджев и политическия PR Нидал Алгафари.

„ Да, съгласно мен ще има държавно управление с третия мандат, с втория парадокс. А съгласно мен акад. Денков няма да успее “, счита Нидал Алгафари.

„ По-скоро това е интервал, в който „ Продължаваме промяната “ ще се опитат да извлекат изгоди, само че вярата на 240-те депутати са в третия мандат “, добави PR специалистът.

Иво Инджев предвижда, че най-вероятно вървим към предварителни избори. По думите на журналиста Българска социалистическа партия търсят излаз от задънената улица, в която са се вкарали, а отчаянието в партията е по-високо, в сравнение с при другите, поради низходящия тренд на електорална поддръжка към тях.
Ние сме неповторими в света. В България имахме монархо-социализъм, от позиция на съдружно ръководство. Сега имаме социалистическа партия, която е консервативна – няма такова знамение на планетата.
Иво Инджев, публицист
Българска социалистическа партия изгубиха невероятния си късмет да поддържат държавно управление на ГЕРБ-СДС и с това да ги държат с кадифена ръкавичка от самото начало. Можеха да слагат всевъзможни условия.
Нидал Алгафари, PR специалист

Според Нидал Алгафари Българска социалистическа партия няма полза от нови избори, тъй като са създали прекалено много разноски. По думите на PR специалиста вероятността президентът да избере Българска социалистическа партия за третия мандат е нулева.

„ Според мен Българска социалистическа партия ще дадат късмет с третия мандат на държавно управление дружно с ГЕРБ под предлог „ да се поправят “. Смятам, че Стефан Янев би могъл да направи държавно управление, задоволително са отдалечени от всички “, уточни още той и означи, че проф. Огнян Герджиков или проф. Близнашки могат да бъдат положителни разновидности за министър председател.

„ Много ми е забавно какво си е приказвал Румен Радев с държавния секретар на Съединени американски щати - Антъни Блинкен. Дали за Лукойл или за оръжието за Украйна? “, разяснява Иво Инджев.

Целия диалог вижте във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР