Бояна няма гадже, но и не търсила в момента Съжалявам, че

...
Бояна няма гадже, но и не търсила в момента
Съжалявам, че
Коментари Харесай

Дъщерята на Сашо Авджиев: Няма да се върна от Холивуд

Бояна няма гадже, само че и не търсила сега

„ Съжалявам, че татко ми не съумя да ме види на сцената. Точно когато се записах в актьорската школа, той си отиде от този свят. Ще ми се да имам вяра, че е горделив с мен. И да, стигнах до Холивуд, това ми беше фантазия, още не мога да допускам, че съумях да го реализира “, споделя актрисата Бояна Авджиева, дъщерята на починалия публицист , водещ на предаването по Българска национална телевизия „ Добро утро “ – Александър Авджиев, който си отиде на 53 години след онкологично заболяване, написа България Днес.

Талантливата Бояна преди към месец имаше уъркшоп за артисти на световноизвестния Институт по спектакъл и кино „ Лий Страсбърг “ и всред 16 български артисти единствено тя получи стипендия за една година образование в Лос Анджелис.

„ Съвместната работа с Ирен Кривошиева, Калин Врачански и останалите за мен беше преживяване, от което имах потребност – срещнах нови хора, научих нови неща . Благодарна съм на Кристина, на преподавателя, който пристигна от Съединени американски щати особено за курса – Пол Ръш, и на шефа на института – Дейвид Страсбърг, които ме удостоиха с достойнството да съм притежател на стипендията “, споделя Бояна, която е безапелационна, че за нея думата „ очаквам “ не съществува.

Освен сцената Бояна обича да чете и написа. Като дребна си съчинявала , само че по този начин и не посочила на света творчеството си.

На този стадий тя осъзнава тавана на опциите си за реализация в Холивуд и не възнамерява да се връща в родината си. В любовно отношение е сама, като мечтае за своята половинка и връзка, която по думите й „ не е белязана от незначителност “ .   

     
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР