Боян Чуков, ФейсбукСлед като руснаци и американци преговаряха дискретно по

...
Боян Чуков, ФейсбукСлед като руснаци и американци преговаряха дискретно по
Коментари Харесай

Боян Чуков: Байдън срита версията на Зеленски за двете паднали руски ракети на полска територия

Боян Чуков, Facebook

След като руснаци и американци преговаряха дискретно по тематиката " приложимост на атомно оръжие " и " настоящи проблеми " и реализираха явни договорености, които нанесоха военни и политически имиджови вреди на Русия... оставаше Зеленски да се впише в коловоза и тона, който му предложиха американците.

Той трябваше да приказва с привлекателен и кооперативен звук на Г-20 и да покаже подготвеност да договаря. Вместо това той и неговия боен министър си сложиха рогата и взеха да се заканват и да плашат всички поред.

Руснаци и американци видяха, че Зеленски се изоглави и не се вписа в упованията на Вашингтон и Москва. Генерал Суровикин прати облак от ракети по украинската инфраструктура, което може да се впише като " ответка " на руснаците на изоглавилия се Зеленски.

Лавров напусна преди края Г-20. Байдън срита версията на Зеленски за двете паднали " съветски ракети " на полска територия. Даже и поляците гъвкаво отреагираха с всякакви овъртолени деклараци, че " ракетите са съветско произвеждане ", само че не са изстреляни от руснаците.

После обществено и брутално затвориха устата на Зеленски по тематиката, като медийно бе оповестено, че двете ракети са изстреляни от ВСУ. Най-вероятно това беше последната опция на Зеленски да си " подритва безнаказно трудовата брошура ".

Сега се чака след известно време на неговото място да седне военачалник Залужний, който е началник на ВСУ, другар на Пентагона и на военачалник Марк Мили.

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР