Боян Чуков, ФейсбукПатологичните русофоби най-накрая ликуват. Отрязаха с флекс (по

...
Боян Чуков, ФейсбукПатологичните русофоби най-накрая ликуват. Отрязаха с флекс (по
Коментари Харесай

Боян Чуков: Следващата крачка е събарянето на паметника на Шипка

Боян Чуков, Facebook

Патологичните русофоби най-сетне ликуват. Отрязаха с флекс (по подигравка в Русия флексът се назовава „ болгарка “, първите флексове в Русия бяха ловешки) ръката на най-високата фигура на Паметника на Съветската войска. А тя освободи Европа от немските нацисти. Включително и България.

В коя посока крачи нашата родина е риторичен въпрос. Тича за среща с Балтийските републики. Ако към този момент не ги е срещнала. Следващата крачка е събарянето на паметника на Шипка.

Разрушаването на Паметника на Съветската войска можеше да се предотврати, в случай че партиите на статуквото в Народното събрание се бяха противопоставили отрано на въпросната вандалщина. Най-вече ГЕРБ. Гербаджиите имат решителен глас.

Вместо Борисов да се намеси уверено, той се изсули като мокра шнур. И постфактум разгласи, че е срещу случилото се. Вече дори не е смешно.

Някои от парламентарните партии взеха решение, че в този момент е моментът да вдигнат олелия, която няма да реши казуса, само че ще им даде да се поперчат вербално пред своя електорат.

Други избраха в самостоятелен порядък да се вайкат обществено. Къде бяха те преди този миг по въпросната тематика? Какво направиха да се предотврати вандалщината? Нищо. Просто взеха решение, че за следващ път могат да изиграят театрото „ Лоши ръководещи и добра съпротива “.

Реално обаче играта им е една и съща. Да останем на власт, само че „ артистично “ да си играем в Народното събрание на народна власт. А подмолно да се договаряме и да диплим пачките.

Ужасно двуличие, което носи персонални изгоди. Включително и за най-радикалните парламентарни балалайки. И естествено, всички си пазят взаимно задниците. Без изключения.

С разрушаването на Паметника на Съветската войска ние българите се превърнахме дефинитивно в съчки, които се хвърлят в кладата на непозната геостратегия.

Въпросът е: Какво следва от по-нататък? Стана ясно, че русофобията коства извънредно скъпо. Прекалено скъпо! Това ще го усетим на личния си тил. С изключение на прислужниците на народа в държавното управление и Народното събрание, които вземат защитни ограничения за своето обозримо бъдеще с всякакви оферти за двойно поданство.

Русофобията се заплаща постоянно. Може и с отсрочено заплащане. Но постоянно несъмнено и без опрощаване.

За да живне България, е нужна цялостна замяна на настоящия управленчески и политически хайлайф. Без изключения.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР