Ботоксът, пластичните операции, филърите и други естетични процедури вече не

...
Ботоксът, пластичните операции, филърите и други естетични процедури вече не
Коментари Харесай

Как биха изглеждали 10 известни личности, ако бяха оставили природата да поеме

Ботоксът, пластичните интервенции, филърите и други естетични процедури към този момент не са непокътнати единствено за богатите и тези, които са достигнали избрана възраст. Все повече хора, без значение от тяхната възраст или пол, вземат решение да прибягнат до малко външна помощ, с цел да наподобяват и да се усещат по-добре. И в този случай звездите не са изключение.

Ето за какво искахме да разкрием по какъв начин биха изглеждали някои звезди през днешния ден, без да се намесват козметични процедури.

1. Доли Партън

 © Mary Evans / AF Archive/ East News, © Mary Evans / AF Archive/ East News, © FaceApp, © dollyparton / Instagram

„ Може да наподобявам подправена, само че съм действителна, където важи “, намерено призна кънтри певицата в изявление. „ Ако нещо се свива, увисва или влачи, ще го прибера, изсмуча или отскубна “ е друга от добре познатите й изречения, която загатва за позицията й по отношение на козметичните интервенции и корекциите.

2. Гуинет Полтроу

 © EAST NEWS, © EAST NEWS, © FaceApp, © gwynethpaltrow / Instagram

Актрисата и бизнесдама, Гуинет Полтроу, приказва намерено за козметичните процедури, на които се е подложила, така като тя е също лице на марка инжекционни препарати срещу бръчки, които самата тя употребява, за да „ наподобява по-малко ядосана “.

3. Крис Дженър

 © EVERETT COLLECTION/EAST NEWS, © EVERETT COLLECTION/EAST NEWS, © FaceApp, © krisjenner / Instagram

„ Мамажерката “ от клана Кардашиян/Дженър без съмнение признава другите козметични процедури, на които се е подлагала през годините. Уголемяване на бюста, ботокс, лазер и филъри за лице са единствено част от тях.

4. Саймън Коуел

 © Mary Evans/Allstar/David Gadd/ East News, © Mary Evans/Allstar/David Gadd/ East News, © FaceApp, © Jen Lowery/MEGA/Mega Agency/East News

Музикалният импресарио, основател на шоуто за гении и арбитър беше един от първите мъжки телевизионни персони, признали, че употребяват ботокс. Саймън също претърпя фейслифт. „ За мен всичко в този момент е да имам чиста кожа. Ако имате чиста кожа, изглеждате по-добре. Но би трябвало да сте доста деликатни с някои от тези неща “, предизвести той.

5. Кайли Дженър

 © KENNELL KRISTA/SIPA/EAST NEWS, © KENNELL KRISTA/SIPA/EAST NEWS, © FaceApp, © kyliejenner / Instagram

Заради коментар след първата си целувка, Кайли Дженър стартира да изпитва неустановеност по отношение на устните си. „ Чувствах се нецелувана “, призна тя в изявление. От този миг нататък тя развила фикс идея по тази част от лицето си да направи устните си да наподобяват по-дебели. След този случай, незабавно щом имаше опция, тя се подложи на процедури, с цел да изпълни устните си и да реализира присъщия си тип, който поддържа през днешния ден.

6. Тайра Банкс

 © tyrabanks / Instagram, © tyrabanks / Instagram, © FaceApp, © tyrabanks / Instagram

„ Поправете го или изложете на показ — мисля, че дамите би трябвало да могат да вършат и двете “, сподели един път супермоделът и ефирен водещ за козметичните интервенции и лекувания. За Тайра, която също призна, че си е направила интервенция на носа при започване на кариерата си, значимото е хората да спрат да се съдят взаимно за избора дали да трансформират или не метода по който наподобяват.

7. Мики Рурк

 © ASSOCIATED PRESS/ East News, © ASSOCIATED PRESS/ East News, © FaceApp, © APEX / MEGA/Mega Agency/East News

Актьорът, считан за много сърцелоп през 80-те, е един от дребното, които признаха, че са се подложили на козметични интервенции. „ По-голямата част от това беше да поправя бъркотията на лицето си поради бокса, само че отидох при неверния човек, с цел да сглобя лицето си още веднъж “, сподели той в интервю. През 2017 година той даже разгласява фотография в профила си в Instagram моменти след интервенция на носа.

8. Кайли Куоко

 © Mary Evans/Allstar/Graham Whitby Boot/ East News, © Mary Evans/Allstar/Graham Whitby Boot/ East News, © FaceApp, © kaleycuoco / Instagram

Кайли е друга от младите актриси, която не крие и не съжалява за естетическите си интервенции. В изявление тя изясни, че си е правила интервенция на носа, обработка на гърдите и е попълнила линиите на шията. „ Колкото и да желаете да обичате вътрешното си аз… Съжалявам, вие също желаете да изглеждате добре “, сподели актрисата.

9. Мадона

 © EAST NEWS, © EAST NEWS, © FaceApp, © madonna / Instagram

„ Със сигурност не съм срещу пластичната хирургия. Абсолютно съм срещу това да се разисква “, сподели един път кралицата на попа, изяснявайки откритата си позиция във връзка с козметичните процедури, само че резервираността си, когато приказва за тях.
Това тя удостовери още един път през 2019 година (след като се появиха клюки за нова операция) посредством профила си в Instagram: „ Отчаяно диря ничие одобрение… и имам право на свободно ходатайство върху тялото си като всички останали! “

10. Силвестър Сталоун

 © Rocky II / Chartoff-Winkler Productions, © Rocky II / Chartoff-Winkler Productions, © FaceApp, © officialslystallone / Instagram

В изявление през 1992 година, когато Силвестър Сталоун е на 45 години, той призна, че се е подложил на интервенция за лифтинг на лицето на лявата страна на лицето си. Но интервенцията, с изключение на естетическа, е осъществена и за поправяне на проблем при раждането му, който предизвиква вдървеност в устните, езика и бузите му, нещо, което даже повлия на речта му. Но по-късно лицето на Сталоун продължава да се трансформира през годините, разкривайки един или два други ретуша.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР