Ботевградчанинът Марио Панчев, който беше смъртоносно прострелян от затворника-беглец Владимир

...
Ботевградчанинът Марио Панчев, който беше смъртоносно прострелян от затворника-беглец Владимир
Коментари Харесай

Само във Фрог: Марио Панчев в комбина с полицаи и магистрати, взимал по 50 бона от обвиняеми, за да ги „оправя”

Ботевградчанинът Марио Панчев, който беше смъртоносно прострелян от затворника-беглец Владимир Пелов, е бил в комбина с служители на реда и магистрати от София. Връзките им не били единствено на другарска основа, само че и на финансова. Панчев взимал сред 30 и 50 000 лв. от обвинени, с заричане, че ще ги „ оправи ”, като ги отърве от наказателно гонене и съд. След това всички си разделяли плячката.
Това оповестиха за Фрог нюз проверяващи. От години това бил бизнесът на Марио Панчев. Навремето се занимавал със сводничество, само че зарязал бизнеса с дами, откогато напипал по-доходоносната ниша. Панчев не криел връзките си с ченгета, прокурори и съдии, в противен случай. Парадирал с това, че седял в кабинетите им, ходел по заведения за хранене с тях и даже по почивки. Най-често жертвите били от ромски генезис.

„ Заключват някого. Казват на Панчев и той отива на диалог с него в ареста. Иска му парите, като дава обещание,че „ неговите” хора ще му издействат свободата. После я стане, я не. Взима парите и край. Онзи не смее да си ги потърси, тъй като знае защо ги е дал и няма по какъв начин да писне. Пък и е наясно, че Марио се познава с ченгета. Ако реши да желае парите, знае че може по-зле да стане”, описаха източниците ни.



Марио Панчев с полицейска униформа

Множество фотоси, с които Фрог се снабди, свидетелстват за странната симбиоза сред хора от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата с представителя на кримисредите. Около 200 души изпратиха Марио Панчев в последния му път. Негови близки допускат, че от възприятие на виновност давал пари за локален храм и помагал на самотна стара жена. Марио не е женен, няма и деца. Има единствено майка.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР