Ботев Враца стартира подготовката си за новия сезон 2023/24 в

...
Ботев Враца стартира подготовката си за новия сезон 2023/24 в
Коментари Харесай

Ботев започна подготовка и обяви три сигурни контроли

Ботев Враца започва подготовката си за новия сезон 2023/24 в efbet Лига.

Старши треньорът на отбора Даниел Моралес изведе футболистите за първа подготовка във Враца, като някои от играчите ще се причислят към тима в идващите няколко дни.

Очаква се в България да дойдат Федерико Бариос, Меси Биатумусока, Диого Барбоса, Жан-Пиер Да Силва, Браян Переа. Ветеранът Момчил Цветанов също ще стартира подготовка след няколко дни. Марко Мажуга е зает с националния тим на Централноафриканска република и ще се причисли към отбора на по-късен стадий. Петко Ганев е след претърпяна интервенция на коляното и към момента не е в положение да тренира.

Ботев ще се готви във Враца, като в подготвителния интервал ще изиграе 4 контролни срещи. Първата от тях ще бъде на 24 юни във Враца против втородивизионния Литекс. На 29 юни в Правец е очакван другарски мач с Черно море. На 3 юли, още веднъж в Правец, е дуелът с кипърския гранд АПОЕЛ Никозия. Допълнително ще стане ясна последната контрола преди старта на шампионата.

От Ботев разкриха и групата от играчи, на които ще разчита старши треньорът Даниел Моралес:

Вратари: Красимир Костов, Федерико Бариос, Любомир Василев

Защитници: Диего Фераресо, Мартин Кавдански, Меси Биатумусока, Браян Мендоса, Петър Кепов, Луис Фелипе Соарес, Петко Ганев, Момчил Цветанов, Цветослав Поповчев (завръща се от наем в Миньор), Пламен Петров

Халфове и нападатели: Антонио Георгиев, Стефан Гаврилов, Чавдар Ивайлов, Диого Барбоса, Иван Нешков, Красимир Тодоров, Митко Панов, Даниел Генов, Мирослав Маринов, Браян Переа, Марко Мажуга, Жан-Пиер Да Силва.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР