Ботев Враца приема Арда в двубой от 13-ия кръг на

...
Ботев Враца приема Арда в двубой от 13-ия кръг на
Коментари Харесай

Арда ще търси победата в гостуването си на Ботев Враца

Ботев Враца приема Арда в дуел от 13-ия кръг на efbet Лига. Срещата ще стартира в 17:45 часа и ще бъде предавана директно в ефира на DIEMA SPORT. Главен арбитър на мача ще бъде Радослав Гидженов.

Новият треньорна Ботев Враца - Даниел Моралес потегли с победа в отбора над Хебър с 2:0 и в този момент ще желае да повтори триумфа си и в дуела с Арда. В миналия 12-ти кръг, Ботев Враца загуби от Черно море с 1:2, само че се показа повече от почтено, като тогава мача изпусна Соарес, който бе болен. 

В Арда няма нови промени или проблеми с травми, положителната вест, че отбора е преподписал с главния състезател си Иван Тилев, зарадва почитателите преди дни. Отборът на Александър Тунчев завоюва послдния си дуел с 1:0 вкъщи против Хебър, след неприятна серия от три мача със загуба и две равенства. Сега Арда ще се надява да продължи победния си поход и против Ботев Враца.

Двамата треньори нямат съществени кадрови проблеми, като само Илия Юруков ще бъде навън за Арда, защото преди седмица получи 5-ия си жълт картон през актуалната акция и би трябвало да изтърпи наказване от една среща.

Отборите на Ботев Враца и Арда са съвсем съседи в класирането. Тимът воден от Александър Тунчев е на 9-о място, а този на Ботев Враца е на 11-то, само че разликата посред им е цели 10 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР