Ботев (Пловдив) разби с 8:0 Гигант (Съединение) в първата проверка

...
Ботев (Пловдив) разби с 8:0 Гигант (Съединение) в първата проверка
Коментари Харесай

Ботев Пловдив започна подготовката с 8:0

Ботев (Пловдив) разруши с 8:0 Гигант (Съединение) в първата инспекция на “канарчетата ” от подготовката за пролетния дял на шампионата в efbet Лига. Двубоят се игра по скица две полувремена по 35 минути.

По два гола вкараха Мартин Секулич и Елвис Ману. По един прибавиха Емануел Току, Абдулай Траоре, Михаил Прокопиев и Атанас Чернев.

Резултатът бе открит от Ботев в 13-ата минута. Тогава неточност при изнасянето на гостите разреши на Абдулайе Траоре да откри Мартин Секулич, който технично осъществя с обмислен удар.

В 27-ата минута пловдивчани удвоиха резултата. Точен с прекрасен удар с левия крайник бе Емануел Току. По-малко от две минути по-късно падна трети гола. Секулич бе изведен на стрелкова позиция и без да се бави повиши на 3:0.

Скоро пристигна и четвъртото попадение. Току бе изтърван по левия фланг и откри Абдулай Траоре на празна врата, който нямаше по какъв начин да сбърка. Пет минути след началото на втората част падна и петият гол. Михаил Прокопиев се разписа. Тик-ток звездата вкара с хубаво воле с левия крайник.

Скоро и Елвис Ману се разписа. Мохамед Брахими се пребори за топката и подаде леко към крилото, който невъзмутимо осъществя. В 51-ата минута Атанас Чернев вкара седми гол, откакто се извиси над отбраната и осъществя с глава. Пет минути по-късно пристигна идващият гол. Брахими нахлу в наказателното поле и по-късно откри Ману, който да вкара за 8:0.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР