Ботев Пловдив направи обобщение на инициативата за публичен дебат, който

...
Ботев Пловдив направи обобщение на инициативата за публичен дебат, който
Коментари Харесай

Ботев разясни как ще реши за кого да гласува на Конгреса на БФС

Ботев Пловдив направи резюме на самодейността за обществен спор, който клубът провежда сред четирима от претендентите за президент на БФС.

Михаил Касабов и Георги Градев се съгласиха да отговорят на въпросите на канарчетата, до момента в който Димитър Бербатов и Георги Иванов не участваха в полемиките.
 В Ботев (Пловдив) пробват да вдигнат главен състезател за мача с ЦСКА
В Ботев (Пловдив) пробват да вдигнат главен състезател за мача с ЦСКА

Ето детайлности

Ботев Пд разгласи, че ще реши за кого да гласоподава на Конгреса на 15 март на база всички плюсове и минуси на издигнатите кандидатури.

Ето какво написаха от " Колежа ":

" Уважаеми Ботевисти,

ПФК Ботев насочи покана за обществен спор към четирима от главните кандидати за ръководители на БФС - Михаил Касабов, Георги Градев, Димитър Бербатов и Георги Иванов.

Същата беше почетена от двама от тях - Михаил Касабов и Георги Градев, като тяхното посещение на стадион " Христо Ботев " бе излъчено през каналите на клуба, предоставяйки по този метод опция на всички наши последователи да чуят и видят тяхната визия за развиването на българския футбол.

За наше страдание и макар опитите ни да осигурим комфортно време, в това число и за отдалечено осъществяване на полемиката, Димитър Бербатов и Георги Иванов избраха да не трансформират предварителните си стратегии, за което ние демонстрираме схващане.

ПФК Ботев ще вземе своето решение кой от кандидатите за началник на БФС да поддържа на идния конгрес на 15 март, анализирайки деликатно всички плюсове и минуси на издигнатите кандидатури.

С почитание,

Ръководството на ПФК Ботев ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР