Ботев Пловдив и Футболната Бизнес Академия сключиха споразумение. Българският клуб

...
Ботев Пловдив и Футболната Бизнес Академия сключиха споразумение. Българският клуб
Коментари Харесай

Ботев Пловдив сключи договор с швейцарска бизнес академия

Ботев Пловдив и Футболната Бизнес Академия подписаха съглашение. Българският клуб и швейцарската просветителна институция ще си сътрудничат, като това партньорство ще даде на претендентите за ФБА благоприятни условия да приложат своите познания на процедура и да поддържат клуба в разнообразни отдели и бизнес интервенции в цялата организация.

За "канарчетата " договорът съставлява по този начин нужното излагане на новаторски хрумвания и най-хубави практики.

"Много се радваме да стартираме това съдействие с ФБА. С това партньорство се уверяваме, че ПФК Ботев има пряк достъп до най-хубавите интернационалните гении на пазара на състезателен бизнес, което да ни помогне в развиването и устойчивостта на клуба. ", съобщи Даниел Серехидо - изпълнителен шеф на Ботев Пловдив.

"За мен е наслаждение да поздравявам Ботев Пловдив като нов сътрудник на ФБА! Като най-стария Клуб в България и под новото му управление, клубът стартира нов упорит план, който ние се радваме да подкрепим. Това партньорство ще улесни скъпите благоприятни условия за образование на клубове и претенденти за ФБА. ", съобщи Кристиан Добрев - основен шеф по партньорствата във ФБА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР