Ботев Пд защити използването на LED табла вместо класическата рекламна

...
Ботев Пд защити използването на LED табла вместо класическата рекламна
Коментари Харесай

Ботев Пд: Клубът се възползва напълно безплатно от LED таблото срещу Черно море

Ботев Пд отбрани потреблението на LED табла вместо класическата рекламна лента към терена в мача с Черно море, изгубен с 3:4. Въпреки появилите се изявления в медиите, клубът съобщи, че се е възползвал изцяло гратис от таблото в Коматево с помощта на компанията MBS и други сътрудници.
Пълен текст на изказването:

„ В мача против Черно море, Ботев употребява LED табла вместо класическата рекламна лента към терена.

Използването на LED табла освен оказа помощ на Ботев да усъвършенства телевизионната картина от стадиона по време на директното лъчение, само че и съумя да завоюва спомагателни средства от реклама. С това Ботев беше измежду 13-те клуба, които станаха сътрудници на компанията MBS, чието предложение за съдействие преди този момент беше отхвърлено от БФС.

Въпреки редица изявления в медиите за потвърждавайки противоположното, Ботев се възползва изцяло гратис от LED таблото в Коматево с помощта на MBS и други сътрудници. Още повече, клубът завоюва 8000 лева, употребявайки го за маркетингови цели. Тези средства покриват и разноските за наем на огромно табло по време на домакинските мачове. По този метод Ботев освен извършва по-ефективно маркетинговите отговорности към актуалните сътрудници, само че и притегля нови.

Ръководството на клуба ще продължи работата си за основаване на по-добър имидж на българския футбол, както и ще се стреми към още по-високо равнище на представянето в домакинските мачове “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР