Босът на SpaceX, Tesla и Twitter, Илон Мъск, отказа да

...
Босът на SpaceX, Tesla и Twitter, Илон Мъск, отказа да
Коментари Харесай

Мъск отказа да "бутне" публикция на Медведев в Туитър, определиха го за "полезен идиот"

Босът на SpaceX, Tesla и Twitter, Илон Мъск, отхвърли да изтрие обява на някогашния съветски президент Дмитрий Медведев след сигнал в обществената мрежа.

По-рано Медведев, който е заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, написа, че никой няма потребност от съществуването на Украйна, по тази причина тя ще изчезне като страна.

Това накара организацията на хакерите деятели " Анонимните " да призове за изтриването на обявата. Според тях тя предизвиква омразата и всъщност може да се дефинира като държавна агитация.

" Всички вести са агитация до известна степен ", съобщи Мъск. Той се опълчи на апелите за цензура и добави, че " хората би трябвало да вземат решения сами ".

Това накара някои да дефинират Мъск като " потребен глупак " за съветския режим.

Предприемачът обаче не е пестял рецензиите си за съветските държавници. В края на предходната година Дмитрий Медведев разгласи, че през 2023 година в Съединени американски щати ще избухне революция, а Тексас ще е съюзи с Мексико.

" Това несъмнено са най-абсурдните прогнози, които в миналото съм чувал, като в същото време демонстрират удивителна липса на информираност за напредъка на изкуствения разсъдък и устойчивата сила
Всичко за Вашата сватба
", разяснява тогава Мъск.

Милиардерът бе един от първите помогнали на Украйна със сателитния интернет Starlink, който разреши самостоятелна връзка на силите на Киев.

Мъск обаче е срещу ескалацията на спора и приканва да се подхожда деликатно и да се търси спокойно решение, поради действителната заплаха от Трета международна война.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg