Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев честити седмата поредна титла на

...
Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев честити седмата поредна титла на
Коментари Харесай

Домусчиев: Честито шампиони! Целта е да бъдем по-силни следващия сезон

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев честити седмата поредна купа на разградчани. Собственикът на „ орлите “ употребява профила си в една от обществените мрежи, където се обърна и към почитателите, а също по този начин уточни и задачата за новия сезон. Той разгласи, че Лудогорец ще се стреми да надгражда и да стане по-силен състав.

Припомняме, че купата за „ зелените “ стана факт след провалянето на ЦСКА от Ботев с 1:2 в неделя. Така математически към този момент няма кой да изпревари Лудогорец на върха. Отборът, воден от Димитър Димитров събра 84 точки, а „ алените “ са със 71 четири кръга преди края.

Ето и какво написа Домусчиев, без редакторска интервенция:

"Честито, първенци!!! Честито на всички хора в Лудогорец, които работиха неуморно за постигането на задачата! Честито на нашите правилни последователи, които даже и в сложните моменти не паднаха духом! Вярваха ни и бяха неразделно до тима. Имаме недостатъци, които би трябвало да почистим. Продължаваме самоуверено напред, без оправдания. Учим се да се радваме на триумфите и да преодоляваме загубите. Но в този момент ще честваме! Целта пред Лудогорец е една - да бъдем по-силни през идващия сезон ".



Честито, първенци!!! Честито на всички хора в Лудогорец, които работиха неуморно за постигането на задачата! Честито на нашите правилни последователи, които даже и в сложните моменти не паднаха духом! Вярваха ни и бяха неразделно до тима. Имаме недостатъци, които би трябвало да почистим. Продължаваме самоуверено напред, без оправдания. Учим се да се радваме на триумфите и да преодоляваме загубите. Но в този момент ще честваме! Целта пред Лудогорец е една - да бъдем по-силни през идващия сезон.

A post shared by Kiril Domuschiev (@domuschievkiril) on Apr 29, 2018 at 11:14pm PDT
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР