Боряна Маринова никога няма да забрави своя 8-и клас, който

...
Боряна Маринова никога няма да забрави своя 8-и клас, който
Коментари Харесай

Блъсната на пешеходна и прекарала 1 г. в болница 9-класничка в проекта По-полека в Пловдив

Боряна Маринова в никакъв случай няма да не помни своя 8-и клас, който изкарва отдалечено от болничното заведение. Момичето е една година на лекуване в здравното заведение, откакто водач я блъска на пешеходна пътека на метри от Техникума по вътрешна архитектура и дървообработване Христо Ботев и също на метри от злополуката, лишила тези дни живота на други двама младежи в центъра на Пловдив. Тя беше една от участничките в основаването на младежкия клуб по сигурност на придвижването в границите на на. Срещата с младежите от града се организира в актовата зала на нейното учебно заведение.



Освен Боряна, в полемиката участваха нейни съученици и техните по-големи другари от 11 клас в техникума, част от които към този момент са 18-годишни и скоро ще стават водачи. Пред тях приказва и инсп. Пламен Петков от 2-ро районно ръководство на Министерство на вътрешните работи в града под тепетата.



Над 30% повече са установените с акт нарушавания на водачите в Пловдив през предходната година по отношение на 2022 година, като в един пътен случай потърпевшите са приблизително 1,5 души. Най-рисковият бул. е Освобождение с 31 произшествия, само че освен той е епицентър на нещастията, които провокира безразсъдното ръководство на коли и мотори, младежките противозаконни автогонки или карането пили или дрогирани на млади и не толкоз млади " смелчаци зад кормилото ".



Проектът се осъществя по Националната стратегия за осъществяване на юношески действия по чл.10а от Закона за хазарта 2023-2025 №Uf2-116/2023, договор№25-00-78/01.12.2023.

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР