Боряна Калейн спечели сребърен медал от многобоя на Световната купа

...
Боряна Калейн спечели сребърен медал от многобоя на Световната купа
Коментари Харесай

Боряна Калейн със сребърен медал от многобоя на Световното в Ташкент

Боряна Калейн завоюва сребърен орден от многобоя на Световната купа в Ташкент (Узбекистан). Така единствено 2 седмици след бронза в битката за безспорната купа в Пезаро (Италия), тя се окичи с още едно отличие, оповестява Gong.bg.

Гимнастичката ни натрупа общ брой от 76.500 точки след осъществяване на четирите си композиции, което ѝ отреди второто място. Най-висок резултат тя реализира обръч - 20.950 точки. За топката ѝ съдиите дадоха 20.200, което бе и втората по мощ оценка. 19.700 точки младата ни прелест получи за осъществяването си на бухалки. 15,650 бе оценката на Калейн на лента поради възел и потребление на авариен апарат.

Другата ни представителка Невяна Владинова сподели доста постоянна игра. След общ брой 73.950 се подреди пета. Най-висок резултат Владинова реализира на бухалки -19.750 точки (втора по мощ оценка).

18.550 точки съдиите дадоха за обръча на Владинова, а 18.000 за топката. Невяна получи втора по-сила оценка на лента - 17.650 точки.

Титлата в многобоя завоюва шампионката от Световната купа в София – Александра Солдатова от Русия със общ брой 78.100. Бронзът е за сънародничката ѝ Анастасия Гузенкова – 75.500 точки.

Индивидуалната конкуренция на Световната купа в Ташкент продължава и в неделя, а нашите грации ще се борят за медалите и в четирите финала на обособените уреди.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР