Борусия Дортмунд планира да проведе разговори с английския полузащитник Джуд

...
Борусия Дортмунд планира да проведе разговори с английския полузащитник Джуд
Коментари Харесай

Дортмунд ще разговаря с Белингам относно бъдещето му

Борусия Дортмунд възнамерява да организира диалози с британския полузащитник Джуд Белингам за бъдещето му след Световното състезание по футбол в Катар.

Изпълнителният шеф Ханс-Йоахим Вацке призна в изявление за телевизия " Билд ", че немският клуб не може да предложи на Белингам същите условия, каквито биха могли да създадат най-големите европейски клубове.

" Ще проведем диалози незабавно щом завърши Световното състезание в Катар и тогава ще имаме концепция какво би желал той. Джуд просто би трябвало да ни каже дали желае да остане или да си отиде. И в двата случая ще поговорим прелестно и рационално дружно. Като цяло можем желаеме да остане с нас, само че не можем да се държим по този начин, като че ли тази тематика не е настояща ", сподели Вацке.

" Ако той каже " Бих желал да играя в различен тим " тогава в действителност огромните клубове в Европа ще бъдат подготвени за оферта, а ние не можем да си позволим да се борим финансово ", добави той.

19-годишният полузащитник е в Борусия Дортмунд от 2020 година и има контракт до 2025-а. Белингам е в състава на британския управител Гарет Саутгейт за Световното състезание. Той има 17 дуела за Англия, като е играл в девет от последните 10 мача на тима.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР