Боровият прашец има в състава си голямо разнообразие от функционални

...
Боровият прашец има в състава си голямо разнообразие от функционални
Коментари Харесай

Боровия прашец – уникален хранителен източник с доказана ефективност

Боровият прашец има в състава си огромно многообразие от функционални детайли (протеини, витамини, микроелементи и флавоноиди), които взаимодействат прелестно с тялото и контролират разнообразни процеси в него.

Поради огромното количество жизненоважни детайли, повече от 260 натурални, незамърсени био-активни вещества, боровият прашец обезпечава баланс в храненето на клетките и форсира метаболизма. Флавоноидите в състава му понижават наличието на мазнини в кръвта и равнищата на неприятен холестерол. Приемът  на този артикул повлиява позитивно на ендокринната система.  Елиминира алергичните реакции, като има доста добър резултат при алергичен ринит и астма. Също по този начин покачва имунитета и форсира възобновяване след простуда. Съдържанието на желязо и мед в боровия прашец покачва производството на червени кръвни кафези в организма с 20%.

Боровият прашец е прочут като източник на младост и здраве. Съдържа  витамини А, C, E, фосфолипид, нуклеинова киселина, и други съставки, свързани с кожата. Има резултата да задейства кожните кафези, правейки кожата хидратирана и здрава. Важните анти-оксидантни съставки като: витамин E, каротин, селен и други забавят стареенето и покачват еластичността на кожата. Витамините  B1, B2, B6 и минералите цинк и магнезий в боровия прашец имат доста добър резултат при акне и други кожни болести, като появяването на пърхот, козметична алергия и даже псориазис.Регулира се омазняването на кожата, а от там понижава и появяването на пъпки.


Със своята висока хранителна стойност боровият прашец покачва тонуса, повдига духа и е съвършено средство за справяне с умората след физическо натоварване. Във от ден на ден страни, като Китай, Америка и Финландия, спортистите употребяват този артикул за възстановяване на резултатите си. Хората, които го одобряват постоянно се усещат мощни и енергични, и усъвършенстват общото положение на своя организъм.

   Боровият прашец Health garden е от типа Pinus Massoniana. Продуктът идва от сертифициран производител и разполага с утвърждение от Агенция по храните.

За повече информация:

www.borovprashec.com  или на тел.: 0878 446 313

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Харесайте ни във FB
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР