Борисов в Сандански: Сандов зачеркна целия проект за Струма“, защото

...
Борисов в Сандански: Сандов зачеркна целия проект за Струма“, защото
Коментари Харесай

Борисов в Сандански: Сандов зачеркна целия проект за „Струма“, защото така е казал бащата на Киро


Борисов в Сандански: Сандов зачерта целия план за „ Струма “, тъй като по този начин е споделил бащата на Киро. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на предизборна среща в Сандански. Стотици симпатизанти посрещнаха Борисов с афиш „ Бойко, щом си тук, можем всичко “.

На срещата участваха кандидат-депутатите Делян Добрев, Росен Желязков, който е лидер на листата на ГЕРБ в региона, както и евродепутатът Андрей Новаков.

„ Благодаря за
настроението, еуфорията и чувството, че доста скоро
ще се поздравим с победа на тези избори и то с безапелационен резултат. Утре ще представим нашата сериозна стратегия. България не заслужаваше този застой от 8 месеца, който ни върна обратно “, разгласи лидерът на листата на ГЕРБ в Благоевград Росен Желязков.



Той напомни, че предходното държавно управление нееднократно е нарушавало законите на България, като кулминационната точка е била ареста на Бойко Борисов. „ Предишният министър председател също наруши неведнъж закона – като стартираме от клетвопрестъпничество, нарушаване на Конституцията, разбъркване на функциите му на кошаревски очевидец и министър-председател “, напомни кандидат-депутатът на ГЕРБ.
„ Тук при вас съм, с цел да ви покажа до каква степен ни докара „ Промяната “
през последните 8 месеца “, разгласи Делян Добрев по време на предизборната среща. Той отсече, че същинското оръжие на ГЕРБ е истината, която всеки човек я вижда, като влезе в магазините.

Добрев сподели и графика с повишението на цените на питателните артикули, горивата и природния газ. „ Ето я „ Промяната “! Представяте ли какво ще стане, в случай че им дадем да си я довършат тази смяна “, недоволства енергийният министър.
Той показа пред симпатизантите и графиката, показваща по какъв начин
при ръководството на „ Промяната “ се отказахме от газа от „ Газпром “, с цел да купуваме отново от съветската компания, само че през медиатори, като по този начин синьото гориво се оскъпява с 28%.

Кандидат-депутатът на ГЕРБ сподели и графика с цените на горивата, които при Борисов са били с 1 лева надолу, макар че цената на петрола на интернационалните пазари е била същата като сегашната.
„ Промяната “, които се вършат на доста почтени,
крадат от газа, крадат от горивата и бъркат в джоба на всеки българин.

„ Когато се крадат милиарди, би трябвало да има осъдени. 2,5 милиарда ги няма единствено от бензина и дизела. Тези хора би трябвало да понесат отговорност “, безапелационен е Добрев.

Той сподели и графика за Брутния вътрешен артикул и разясни, че за първи път от 16 години икономическият напредък на България е по-нисък от междинния от Европейски Съюз.
„ Направихме над 50 зали в България.
В Бургас е най-голямата от всички зали, Арена Армеец, Пловдив, Варна, Русе, Ямбол, Сливница. И плувен басейн ще създадем тук “, разгласи пред симпатизантите Бойко Борисов

Не знам дали ме е гняв, или дали ме е позор. Сега щяхме да сме минали през Кресненското дефиле. Най-големите уреди стоят по този начин 2 години неизползваеми. Най-големите мостове и тунели. Защо, бе хора? 40 минути карам зад един тир през Кресна.
Защо стоите, за какво не затворихте пътищата.
Парите ги бяхме оставили. За да може в последния ден Сандов да зачеркне целия план, тъй като по този начин споделил бащата на Киро. И вие стоите? Защо, бе “, недоумява водачът на ГЕРБ.

Той беше безапелационен, че в случай че не бият с огромен резултат на изборите, „ Струма “ няма да се приключи.

„ Всеки ден ви бъркат по джоба. По 30 млн. лева дневно отиват в Швейцария. Откраднаха всичко живо и смяната ми откраднаха “, сподели още Борисов.
„ Всеки ден приказват неистини. Шкафчета, кюлчета, на майка им в кътния зъб.
Пет експертизи има, че фотосите са подправени. А на вас всеки ден ви бъркат в джоба и ви взимат от него “, недоволства някогашният министър председател.

„ Мога да се оправя, тъй като имам най-хубавите специалисти. Делян Добрев е приключил дружно с Асен Василев в Щатите и е доста по-умен от него. Само където не се научи да прави схеми “, посочи Борисов.
„ Две години „ Хемус “ щеше да върви със „ Струма “,
а „ Струма “ в този момент щяхме да сме я приключили. С последното поставновление само успяхме да приключим моста при Симитли. Иначе и той нямаше да е изработен “, отсече водачът на ГЕРБ.

Той посочи, че целите на партията са събрани в стратегия, която се споделя „ План за възобновяване след рецесията “.

Борисов посочи, че им е нужна разлика на изборите, с цел да имат съображение да ръководят.

Около 18 часа водачът на ГЕРБ ще открие новия мост над река Струма при Симитли. Съоръжението е от изключителна значимост за града, защото свързва центъра на симитли с квартал „ Ораново “, ГП Е-79, бъдещата Автомагистрала „ Струма “ и път II-19 Симитли-Предел-Банско-Гоце Делчев-ГКПП „ Илинден-Екзохи “.

Очаквайте детайлности!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР