Борисов опита да рационализира страха, който излъчва. Това пише в

...
Борисов опита да рационализира страха, който излъчва. Това пише в
Коментари Харесай

Борисов опита да рационализира страха, който излъчва

Борисов опита да рационализира страха, който излъчва. Това написа в собствен коментар журналистката Миролюба Бенатова.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Кирил Петков написал на Бойко Борисов, че страхът е най-лошият консултант. Борисов не му дал отговор. Но всички видяхме, че нанесе удар.

Между другото, скоро слушах лекция на едно събитие на Ratio. Там невролози доста ясно обясниха, че експанзията е обвързвана със страха. Колкото по-страхлив – толкоз по – нападателен, казано малко.

Лекторите споделиха, че статистически мъжете са по-агресивни и в пъти по-често правят закононарушения. Връзката със страха сами си я направете.

От боязън се вършат най-страшни неща.

И тъй като обществото няма да прави психоанализа на Борисов или другите участници, просто запомнете, че с Амигдалата смешка не трябва.

В мнения към тази обява Бенатова написа:

Ако в този момент гледате Борисов онлайн по всички малките екрани, ще видите един нерешителен човек, който не може да откри нито хумореска, нито каквито и да е обстоятелства, с които да отбрани вчерашната си неточна постъпка. Много думи. Нищо в тях. Не е ясно с кого се изяснява. Само Пеевски ще каже какво „ би трябвало за хората “. Дотук е заряд.

Всъщност, Борисов опита да рационализира страха, който излъчва. И описа, че виждал по какъв начин Кирил Петков чупи и тропа по масата и по тази причина повече не желал да върви на лидерски срещи.

Искаме да има държавно управление, въпросът е по какъв начин да вземем завоя след изказаното и от двете страни. ПП-ДБ незабавно да се извиняват и на ГЕРБ, само че на първо място на Мария Габриел.

Това съобщи водачът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов на брифинг в Народното събрание.

„ Още преди месец с Петков сме разговаряли по рокадите в кабинета. Листът ми е на бюрото. Ако върнем времето единствено преди 4-5 дни, ние излязохме и казахме, че в желанието си да има държавно управление сме подготвени да ротираме единствено министър председател и вицепремиер. Час-два по-късно сътрудниците ПП-ДБ споделиха – не, че тях министрите не ги интересуват “, напомни Борисов.

Той разгласи, че ГЕРБ има един водач и не желае да приказва с многото водачи на Политическа партия, тъй като щели да го навикат. А по-късно показа, че е виждал по какъв начин Кирил Петков чупи чаши.

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР