Борисов натисна ENTER и Боби Истината, специалист в късия разказ,

...
Борисов натисна ENTER и Боби Истината, специалист в късия разказ,
Коментари Харесай

Иван Гешев ще съди всеки лъжец, независимо дали се прави на главен прокурор

" Борисов натисна ENTER и Боби Истината, експерт в късия роман, оповести " същинска " история в жанр " самичък си я измислих ". И по-късно се обори самичък като сподели, че не разполага с никакви доказателства за изказванията си ", съобщи той
Бившият основен прокурор Иван Гешев се закани да съди " всеки измамник ", визирайки наследника си на поста и някои медии. Това става часове откакто изпълняващият функционалностите на обвинител №1 Борислав Сарафов разяснява пред публицисти по какъв начин толкоз години активността на кръговете към Петьо Петров и Мартин Божанов е останала скрита за прокуратурата и полицията: " Има едно име, което излиза " пред скоби " и в двата кръга и това е на някогашния основен прокурор, той е обвързван и с двата кръга ".

Гешев реагира на изявлението му с яростно прессъобщение, изпратено до медиите:

" Досега търпях всевъзможни неистини, тъй като бях основен прокурор и ме интерсуваше престижа на институцията, която представлявах. Оттук нататък имам намерение да осъждам всеки измамник, без значение дали се прави на основен прокурор или е представител на някоя розово-либерална медия.

Току-що против мен стартира следващата мръсна политическа офанзива. Явно политическите отпадъци се уплашиха от жителите.

Борисов натисна ENTER и Боби Истината, експерт в късия роман, оповести " същинска " история в жанр " самичък си я измислих ". И по-късно се обори самичък като сподели, че не разполага с никакви доказателства за изказванията си.

И още нещо - веселя се, че съм изкаран пред скобите, тъй като вътре в тях се намират хора, до които в никакъв случай не съм желал да заставам. Все отново на фотографията с Петьо Еврото очевидно е Борислав Сарафов ", разяснява Иван Гешев.



Днес от прокуратурата оповестиха, че ще се ревизират каузи, които са прекратявани, по които наказателното произвеждане е спирано и които към момента стоят нерешени. Проверката би трябвало да завърши до края на месеца, а констатациите по нея ще излязат малко по-късно.

Борислав Сарафов сподели още, че ще се ревизират и съответни каузи, и съответни магистрати, които станат известни, че са част от избрани кръгове и " търгуват със правдивост и правораздаване ", като такива имена, по думите му, излизат във всеки един ден. Той уточни, че няма данни за политици, които да са свързани с Мартин Божанов, само че има за магистрати.

По думите на изпълняващия функционалностите основен прокурор Софийската градска прокуратура е закъсняла с обвиняването към Нотариуса.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР