Борисов нареди лично социалният министър да се ангажира с казуса

...
Борисов нареди лично социалният министър да се ангажира с казуса
Коментари Харесай

Премиерът пита кой е този ненормален администратор

Борисов подреди персонално общественият министър да се ангажира с проблема на майката на дете с увреждане Красимира Обретенова , която емигрира поради страната.

" Искам да видите какъв е казусът с тази жена с това дете, което сутринта гледах по малкия екран . Кой е тоя анормален админ, който може да кара тези хора да вървят непрестанно напред - обратно " - попита министър председателят.

" Това, в случай че е истина, тоя освен би трябвало да се уволни, а просто всичко там би трябвало да се почисти. Това просто не може да ми го побере акъла. Лично министърът да се занимае кой е тоя админ, по този начин ли е, в случай че е по този начин - не знам какво би трябвало да направи. Малко човещина няма ли? Като виждат какви са тези хора - държавни пари, заплати взимат " - настоя министър председателят.

Припомняме, става въпрос за Красимира Обретенова, чието дете е със съществени болести. Красимира взе участие във всеки един от митингите на родителите на деца с увреждания и е деен участник в неговата организация. Днес се организира следващия подобен митинг в центъра на столицата.
Красимира обаче няма да взе участие, защото към този момент стяга куфарите си, с цел да емигрира. В репортаж от тази заран Обретенова съобщи, че повода да емигрира е страната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР