Борисов, лъжеш. България не изнася оръжие нито за Украйна, нито

...
Борисов, лъжеш. България не изнася оръжие нито за Украйна, нито
Коментари Харесай

Нинова към Борисов: България не изнася оръжие нито за Украйна, нито за Русия


Борисов, лъжеш. България не изнася оръжие нито за Украйна, нито за Русия. Ако изнасяше, надали в този момент натискът върху държавното управление от външни сили щеше да е толкоз огромен. Едва ли външният министър на Украйна щеше да стои два дни в Народното събрание и да чака решение за експорт на оръжия. Това съобщи вицепремирът Корнелия Нинова в отговор на изказването на някогашния министър председател Бойко Борисов, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия. 

И по какъв начин тъкмо се изнася оръжие импровизирано? Това да не са ти пуканки. Всъщност ти тези " неофициалните " потоци ги разбираш по-добре. Да, заводите работят, само че не за Русия или Украйна. Нали си огромен международник. Иди кажи на държавните управления на Германия, Англия, Италия, Испания, Алжир, Индия и още над 50 страни, че няма да продаваме на техните армии. Кажи им: до момента в който аз управлявах ви продавахме, само че в този момент няма, тъй като не съм аз на власт. Или предложи да затворим заводите и да унищожаваме тази промишленост, сподели още тя.

И къде видя товарителници за Украйна? За другите може да е простено да приказват нелепости, само че ти си бил министър-председател. Би трябвало да знаеш що е то документ за краен консуматор. Покажи най-малко един за Украйна. Не можеш, тъй като няма подобен, добави Нинова. 

И по какъв начин пък най-малко за най-светлите християнски празници, първите мъже в страната не стопираха да приказват единствено за оръжия. Как пък една дума не ви се откъсна за цени, инфлация, приходи, беднотия, налози, акцизи. Загрижили се за международния ред, без грам грижа за личния си народ, означи още Нинова. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР