Борисов и Пеевски вкараха Лукойл в политическа игра, застрашаваща сглобката.

...
Борисов и Пеевски вкараха Лукойл в политическа игра, застрашаваща сглобката.
Коментари Харесай

Инджов: Борисов и Пеевски вкараха Лукойл в политическа игра

Борисов и Пеевски вкараха " Лукойл " в политическа игра, застрашаваща сглобката. Това съобщи пред БНР политологът доцент Иво Инджов.

" Сюжетът с " Лукойл ", който разиграват Борисов и Пеевски, сигурно има много мощен избирателен усет, само че има по-дългосрочни цели. Все още не е ясно какво може да даде " Лукойл " на страната и на потребителите, само че е ясно, че е вкаран в политическа игра, която може да нанесе съществени провали на така наречен сглобка ", добави още той.

``Създава усещането, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са деен фактор в политиката - на напред във времето са Бойко Борисов и Делян Пеевски, които работят като тандем``, уточни политологът.

" Политиците от ПП-ДБ са в пояснителен режим за нещо, което не е напълно известно за необятната общност. Активната страна - ГЕРБ и Движение за права и свободи вършат повече фойерверки, в сравнение с да изнасят действителна информация``, посочи Инджов.

" И двете страни дължат на обществото повече информация какво дължи " Лукойл " и по кое време ще бъде завършена дерогацията на внасяния от Русия нефт. Докато това не се случи, тематиката ще бъде употребена и освен с предизборни цели, тъй като изборите ще минат, само че тематиката ще остане в общественото пространство ", акцентира специалистът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР