Борисов е всичко, но никога скучен. Кандидатурата на беше изненда.

...
Борисов е всичко, но никога скучен. Кандидатурата на беше изненда.
Коментари Харесай

Димитър Ганев за кандидатурата на Антон Хекимян: Основната идея е изборите да се решат в два тура

Борисов е всичко, само че в никакъв случай отегчителен. Кандидатурата на беше изненда. Предните дни имаше приключване на информация. Предполагеше се, че напускането му в БТВ е обвързвано с тази информация. Това разяснява пиар специалистът Пепи Димитрова в предаването " Здравей, България " по Нова телевизия. 

Важно е да имаме устойчиви партии, непрестанното намиране на надпартийни хора убива партиния смисъл. Стори ми се обидно даже и за хора, като Георги Георгиев, сподели още тя.

Според нея с кандидатурата на Хекимян подарява кметското място на " - " (ПП-ДБ), за сметка на общинския съвет. И добави, че ръководството на София, ще бъде сходно с ръководството на национално равнище. 

Според социологът Димитър Ганев е в серия по издигане на непартийни претенденти - проф. Герджиков, Габровски, в този момент Хекимян. Серия от лица, които нямат нищо общо с партията. " Осноната цел, която си сложи е излизане от политическата изолираност. Хекимян не се вписва в тази линия. Основната концепция е изборите да се решат в два тура ", добави Ганев. 

По думите му издигането на непартиен претендент цели привличането на периферията. " Хекимян не е обвързван с ръководството на столицата. имат наличие в ръководството на Столична община от 18 години. Явно се търси форма на ободряване ", сподели още социологът. 

Изхождайки от парламентарните избори през април съотношението на силите сподели, че има две огромни обединения - и " - " (ПП-ДБ). и са много по-малки. Това не значи, че не мооже да има смяна. Когато има мажоритарен избор, в огромна част от случаите кадидатите, които отиват на балотаж са претендентите подкрепените от най-големите партии. На втори тур и на двамата претенденти ( и Васил Терзиев) ще им бъде мъчно да се обърант към тези, които няма да се явят на втори тур. Никой от двамата няма да направи директни послания към електората на и " ". Ако излязат да гласоподават, те ще поддържат този, който им е по-малко неприятен, означи Димитър Ганев. 

Според Първан Симеонов с кандидатурата на Хекимян, Борисов не споделя нищо изключително. " Кандидатурата е от немай къде. Поредица от сондажи демонстрира, че хазаин на това съревнование е претендентът на сините. Борисов не е имал доста вариации за кандиат. Идеята е да умекоти евентуална загуба. торо - да се съзададе чувство за надполитическа кандидатура и да се отвори ветролото на втория тур ", добави Симеонов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР