Борисов е в ужас и от усещането, че му измъкват

...
Борисов е в ужас и от усещането, че му измъкват
Коментари Харесай

Новите ужаси на Бойко: Чекмеджето и Мата Хари не са това, което бяха

Борисов е в смут и от чувството, че му измъкват обичаните играчки от чекмеджето. Онова чекмедже.

А залезът му е все по-необратим, което трансформира дните и нощите му в призрачен сън. Кошмарът си има име – Румен Радев.

Досега Борисов мразеше Радев поради служебното държавно управление. Оказа се, че има съображение – то освети кражбите на десетки милиарди под негово управление. Полицейското принуждение пък извади и уродливото лице на диктаторския режим.

Нов сюжет обаче хвърля в пот и суматоха някогашния министър председател – споменаването на опция за смяна на ръководството по модела на президентска република. Засега хипотетично, необикновено и утопичен даже, само че Борисов тресчица го тресе и не смее да надникне под леглото, за де не го…

Бойковият идеал един ден да се пенсионира като държавен глава отшумя дефинитивно. Вече е по-реално да се озове при бай Ставри, в сравнение с да харчи „ спестените “ стотици милиони.

Остава му една вяра: да не го съдят, тъй като е психологично болен и не може да осъзнае последствията от своите действия. Възможно е също деменция да изтрие спомените за чекмеджето, къщата в Барселона, Мата Хари и прочие Медицинско някакво ще се откри с подобаваща диагноза, само че кошмарите няма да го изоставен. Дори ще се множат.

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР