Борислав ревнуваше и следеше Кремена, упражняваше системен физически и психически

...
Борислав ревнуваше и следеше Кремена, упражняваше системен физически и психически
Коментари Харесай

Омъжената пловдивчанка Кремена убита мистериозно, хваната с много чужди мъже едновременно

Борислав ревнуваше и следеше Кремена, упражняваше систематичен физически и душевен тормоз върху нея през последните 6-7 години, описват близки на убитата за " Монитор ". Описват Кремена като благ и образован човек с фина психика. Родена била в Пловдив, работела като преводач и желала да е екскурзовод. Запознала ги майката на Борислав, само че той се оказал мъчително ревностен. Кремена постоянно споделяла, че мъжът ѝ я удря и бие. Имало е и случаи, в които Борислав е заключвал брачната половинка си в жилището им и излизал. Непрекъснато я следял и проверявал телефона ѝ, както и с кого си написа.

Тя пък може би е давала мотив за ревността на брачна половинка си, тъй като непрестанно търсела контакт с други мъже в мрежата. При едно от пътуванията на Борислав Николов, който е някогашен моряк и отсъствал от вкъщи им, поканила на гости група съветски моряци. Никой от околните на починалата не може да си изясни за какво, макар многократните случаи на принуждение, е траяла да живее с мъжа си, с цел да се стигне до съдбовния край.

41-годишният Борислав бе притеглен като обвинен, а през вчерашния ден Варненския областен съд го остави за непрекъснато в ареста по тази причина, че на 24 февруари в жилището, наето от фамилията, пребил брачната половинка си за следващ път. След като я оставил в безпомощно положение, Борислав събрал багажа си, повикал майка си да му помогне да го изнесе и двамата напуснали жилището, без да се интересуват от положението на пребитата жена.

Майката на жертвата подала сигнал в Първо районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи във Варна, откакто дълго време никой не отговарял на телефонните й позвънявания. Изпратени били чиновници на Министерство на вътрешните работи и на пожарната на адреса, които съумели да влязат в заключеното жилище през балкона на 25 февруари. Там било намерено тялото на убитата. Извършената аутопсия посочила, че гибелта е настъпила от солиден кръвоизлив в мозъка, породен посредством голям брой удари в главата със или върху твърди тъпи предмети.

Малтретираната жена е подавала няколко тъжби за домашно принуждение против нападателния си брачен партньор през годините на брака им. Борислав е бил предупреждаван с полицейски протоколи за наказателната отговорност, която носи за заканите и породените телесни повреди на брачната половинка си.

Впоследствие обаче дамата съобщавала в полицията, че връзките посред им са се подобрили. Това обаче е ббило краткотрайно, с цел да се стигне до разрива в фамилията, което на 26 февруари, тази година, имало планувано бракоразводното дело във Варненския областен съд. Според близки на жертвата, двамата се споразумели това да стане по взаимно единодушие.

Борислав работел от 6 години в златарския магазин " Рома голд “, който се намира на кръстовището на ул. " Георги Бенковски “ и " Д-р Пискюлиев “ в морската столица, недалече от квартирата им. По време на убийството той бил в 5-дневен отпуск, открило следствието.

Борислав е неосъждан и по тази причина отбраната му изиска от съда установяване на по-лека мярка за неотклонение с претекстовете, че работи, има непрекъснат адрес и няма заплаха да се укрие, защото по време на следствието е оказали подпомагане на управляващите, уточни бранителят му. Той съобщи пред съда, че мотив за абсурда е спор за имущество, което обвиненият желал да изнесе от общото им жилище.

Според отбраната, авторството на действието не е потвърдено, защото откакто Борислав е напуснал жилището, брачната половинка му се е качила при хазаите и е била в схващане. Остава и хазаите да потвърдят тезата, което евентуално ще стане на идващ стадий от следствието.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР