Борис призна защо се е записал за участие в „Игри

...
Борис призна защо се е записал за участие в „Игри
Коментари Харесай

Борис от „Игри на волята“: Приятелката ми подаде документи за кастинг!

Борис призна за какво се е записал за присъединяване в „Игри на волята“
Борис от племето на Шампионите разкри за какво се е записал за присъединяване в „Игри на волята“. Той беше специфичен посетител в „На кафе“, където описа през какви страсти е минал по време на шоуто и какви заключения и равносметки си е направил след края на предаването.

„За присъединяване в „Игри на волята: България“ е нужна физическа подготовка, само че както виждаме има и доста играчи, които се оправят добре и напредват в играта, без да са физически готови.

Затова съгласно мен тя е от голяма важност, само че по-важна е психическата резистентност. Как споделяш с хората и по какъв начин се справяш в обществения аспект на играта. На кастингите вървят доста физически мощни претенденти, само че нещо им липсва, с цел да доближат до самата игра. Затова бих споделил, че обществения аспект е по-важен“, показа Борис пред Гала качествата, които са нужни на участниците в шоуто.

Той разкрива и за какво се е записал за присъединяване в „Игри на волята“. Борис разкрива и още нещо, а точно, че неговата другарка се е записала за кастинг за идващия сезон на „Игрите“.  „В живота си се занимавам със спорт и се пробвам да е на професионално равнище. Не ми липсва спортния дух в живота, само че ми беше забавно да се опитвам на подобен вид игри, в които инцидентен човек може да е наедно с мен или даже по-добър.

Главната причина е, че съм подобен вид човек, на който когато нещо му стане забавно, бих желал да го опитам. Това беше претекстът ми да се запиша изобщо, а вторият бе моята другарка, която е извънреден почитател на „Игрите“.

Планът беше да се запишем дружно двамата. Щеше да е забавно за самото предаване, само че аз не съм по драматургията и предпочетохме да си го спестим. Затова аз влязох като тест водач. Разказал съм й всичко и тя е подала документите си за кастинг. Сега чакаме да забележим дали ще успее да премине напред, само че сигурно ще бъде добре подготвена“, споделя Борис.

Той е сигурен, че дамата до него е готова добре физически, само че е безапелационен, че няма по какъв начин човек да се приготви душевен за „Игри на волята“. „Тя е извънреден спортист. Но няма по какъв начин да се подготвиш душевен. Или си душевен резистентен или не си. Цял живот работиш в тази посока и в случай че се решил да станеш по-стабилен душевен, физически и прочувствено, това зависи от теб.
 Борис разкри, че и приятелката му се е записала за кастинг за
Борис разкри, че и приятелката му се е записала за кастинг за „Игри на волята“ сн. nova.bg
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР