Борис Бонев отказа кандидатурата си за шеф на СОС. “Взехме

...
Борис Бонев отказа кандидатурата си за шеф на СОС. “Взехме
Коментари Харесай

Борис Бонев отказа кандидатурата си за шеф на СОС

Борис Бонев отхвърли кандидатурата си за началник на СОС. “Взехме решение през днешния ден да не издигаме кандидатура за ръководител на Столичния общински съвет. Даваме ви опция вие да изберете. ” Това сподели досегашната кандидатура на ПП-ДБ-СС Борис Бонев по време на съвещанието на СОС, което прави трети опит за избор на ръководител.

Борис Бонев отхвърли кандидатурата си за началник на СОС

Така след два часа разногласия и неуместни смешки претендентите за поста са трима – Диана Тонова от Българска социалистическа партия, Красимир Гълъбов от “Възраждане ” и Пламен Данаилов от Има Такъв Народ. Така евентуално и през днешния ден няма да има определен началник, който да събере нужните три гласа.

“След изявлението на господин Терзиев ние имахме спомагателни въпроси и подадохме поръчка, само че не беше прочетена от председателстващата съвещанието. Това е властническо ръководство на дебата на СОС и се повтаря за трети път. ” Това сподели по-рано Ваня Григорова.

Това явно не показва предпочитание за разговор и каквото и да е съгласие

“Столичани би трябвало да схванат, че казусът, основата, базата на това да нямаме определен ръководител на СОС се намира там – в тази група, в която има най-вече общински съветници. Те не желаят открит и транспарантен диалог с останалите групи в Столичен общински съвет ”, добави тя.

В СОС също ще има сглобка

“В столичния общински съвет евентуално отново ще се получи някаква “сглобка ”, нещо ще се натъмани. Прогнозата направи някогашният вицепремиер и министър на образованието, а в този момент декан на Юридическия факултет на СУ проф. Даниел Вълчев.

Според него “сглобката ” в СОС ще бъде нещо нетрайно и не доста честно. Като най-после евентуално ще се получи същото като на национално ниво, напомня Safenews.

Според проф. Вълчев ПП-ДБ са провели неправилна политика. Кандидат за столичен кмет в лицето на Борис Бонев е щял да е доста по-успешен. “Връщаме се в тези години на безвремие – към средата на 90-те години, в които никой не съблюдава разпоредбите, не е ясно кой би трябвало да ги наложи, не е ясно и кой носи отговорност ”, разяснява той.

 

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР