Boots ще затвори още магазини на главните улици в Обединеното

...
Boots ще затвори още магазини на главните улици в Обединеното
Коментари Харесай

Затваряния на магазини Boots в Обединеното кралство – списък с потвърдени клонове, които затварят през 2024 г.

Boots ще затвори още магазини на основните улици в Обединеното кралство през 2024 година като част от по-мащабни проекти за понижаване на разноските и закриване на 300 клона.

Веригите за здраве и хубост потвърдиха проектите си да понижат броя на магазините си от към 2200 до единствено 1900 в известие, направено през юни тази година. Но по това време Boots не разкри тъкмо кой от магазините си ще затвори.

Boots до момента е затворил 20 магазина и постепенно разкрива датите на затваряне на други клонове, които са на линия за идващ година. Изброихме 16 магазина, които ще спуснат кепенците за финален път. В множеството случаи Boots сподели, че купувачите би трябвало да имат различен магазин на по-малко от три благи.

По време на известието притежателят на Boots Walgreens Boots Alliance сподели: „ Развитието на магазина по този метод разрешава Boots, с цел да концентрира членовете на своя екип там, където са нужни, и да концентрира по-силно вложенията в обособени магазини с упоритостта непрекъснато...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР