Бони е 38-годишна майка на три деца, която през целя

...
Бони е 38-годишна майка на три деца, която през целя
Коментари Харесай

Смущаващи снимки, показващи живота на една уличница

Бони е 38-годишна майка на три деца, която през целя си живот е била момиче на повикване. Датската фотографка Мари Халд се намесва в нейното всекидневие като елементарен наблюдаващ и документира в серия от поразяващи фотоси, комплицираните й взаимоотношения със фамилията и обществото.

 bonnie15-800x536

Бони стартира да проституира, когато е на 18. Тогава тя се нуждае от пари и обезверена прекрачва прага на един обществен дом. Признава, че първоначално работата не й е допадала, само че с времето се е научила да я прави без да се замисля изключително.

 bonnie01  bonnie02

Бони работи под псевдонима Patricia, с който се пробва да отдели специалността от неприкосновеността на персоналния си живот.

 bonnie03

14-годишният й наследник Оливър попада в неприятна компания, по тази причина Бони взима решението да го изпрати в учебно заведение надалеч от вкъщи, с вярата да го откъсне от покварата.

 bonnie04

6-годишният Ной към момента има вяра, че майка му е елементарна стопанка, въпреки че по-големите деца не стопират да му се подиграват, подмятайки: „ Колко коства майка ти за една нощ? "

 bonnie05

След като е поставила децата по леглата, Бони отделя време в обмисляне на дилемите за идващия ден.

 bonnie06

Бони е наела дребна къща, в която приема клиенти всеки ден от 9-16ч. (времето, през което децата са на училище).

 bonnie07

Тъй като проституцията е легализирана в Дания, Бони е записана и заплаща налози.

 bonnie08  bonnie10  bonnie11

За своето лично детство тя споделя следното: „ Беше тежко! Когато бях дребна татко ми влезе в пандиза за ликвидиране, а майка ми не се интересуваше от мен. "

 bonnie16

Оливър отпътува за интерната.

 bonnie17

Бони се надява, че нейните деца в никакъв случай няма да работят в секс промишлеността, само че споделя, че даже и да го създадат, тя не би ги съдила, единствено би им разказала за всичките си несгоди.

 

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР